12. Geleneksel Dayanışma Gecesi Gerçekleştirildi.

Mutlu Yaşam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği İle Özel Telepati Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezinin 12. Geleneksel dayanışma gecesi gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Berna GÜRTÜRKAlper CEVHER’in sunuduğu etkinliğe Tamer KARAATEŞ, MEHMET ARJEN’in katkı sağlarken, Emrah GÜLLÜ’nün verdiği konserle iştirak ederken Elazığ Ak Parti İl Başkanı Sn. Nusret ÇOBAN ve eşi ve kadın  kollarıyla katılırken, Elazığ belediyesi Bşk. Yrd. iştirak ettiği, MUSİAD Elazığ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hasan UZUN Ve Yönetim Kurulu ile eski MÜSİAD Başkanı İlimizin önemli İş Adamlarından Av. İbrahim GÖK, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Sn. Metin AKGÜN, Eğitim  Birsen Başkanı İbrahim YAHŞİ, ASKON Elazığ Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin KARAKAYA, Elazığ Mavi Kardelen Ve Özel İdeal Rehabilitasyon Merkezi Kurucuları, Elazığ Şizofrenler Derneği, Elazığ Down Sendromlular Derneği, Bey Yurdu Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hidayet Çalışkan ve kurum personeli, Elazığ Basın Cemiyeti Başkanı Nafiz KOCA ve dernek üyelerinin, İsmet Paşa İlkokulu Müdür ve Öğretmenleri, Gazi Ortaokulu yöneticileri ve Öğretmenleri, Aziz Gül Ortaokulu yönetici, öğrenci ve Öğretmenleri ile Elazığ Anaokulu Müdürüyle, sanat camiasına proje tabanında çalışmalarıyla dikkat çeken Sn. Murat Ünal ve ilimiz renkli simalarından Sn. Yahya TEMİZER’in,  Sn. Naci Demirpolat, Sn. Ahmet Yıldırım, Sn.Ahmet Çınar ile geniş bir veli ve vatandaş katımının sağlandığı etkinlik, öğrencilerin aldıkları eğitim ile kazandıkları yetenek ve yeterliklerini sahnelerken, katılımcılardan büyük bir alkış ve takdir aldılar.  

Aldıkları eğitimin kendilerini hayata hazırlama açısından ne denli önemli olduğunun altını çizerken, birçok yönleriyle tolumda +1 önde oldukları hususunda da zihinlerde yer ederken, özel eğitim gerçeğini bir başka yönüyle toplum gündemine oturttular.

 

 

-- 

Metin AKGÜN
Maarif Müfettişi

Eğitimde kaliteyi Geliştirme Derneği Genel Başkanı
HArput Sancak Haber Genel Yayın Yönetmeni
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN