Başkan Yanılmaz'dan Engellilere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın desteğiyle toplumda engellilere yönelik duyarlılığı artırmak amacıyla +1 Öndeyim kısa metrajlı film çekimlerine başlanıldı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Filmde iki down sendromlu çocuğun yanı sıra sanatçı Emrah Güllü rol aldı. Elazığ Özel Telepati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde devam eden çekimleri izleyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ'da bu tür çalışmaların artması gerektiğini söyledi. Kısa metrajlı film çekilmesi fikrini çok beğendiğini belirten Başkan Yanılmaz, "Göreve geldiğimizden beri engelli kardeşlerimizle çok yakından ilgileniyorum. Her birini kendi çocuğum gibi görüyorum. Engelli kardeşlerimize yakın ilgi ve alaka göstermek merhametimizden değil, insanlık görevimizdir. Çünkü her birimiz birer engelli adayıyız, gelecekte ne yaşayacağımızı bilemeyiz" diye konuştu.
BAŞKAN YANILMAZ'DAN BİRLİK-BERABERLİK MESAJI
Elazığ'da çok güzel bir yardımlaşma ve birliktelik oluştuğunu anlatan Başkan Yanılmaz, "Bu Elazığ'ın yıllardır ihtiyacı olan bir şey. Çekilen bu kısa filmde sanatçı kardeşlerimizin bir araya gelmesi, bu çalışmanın içinde yer alması, destek vermesi ortaya güçlü sonuçlar çıkarıyor. Bu birlikteliği Kültür Park'ta her akşam bir sanatçımızın verdiği konserlerde de görüyorum. Bir sanatçımızın konserinde, diğer sanatçılarımız da orada bir araya geliyor, destek veriyor. Biz ne kadar bir araya gelir, birbirimize destek verirsek, hep birlikte güçleniriz. Hep birlikte Elazığ'ı güçlendirmiş oluruz. Bizler sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Sonuçta kazanan Elazığ olacak" şeklinde konuştu.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN