Belediyeden Yangın Tatbikatı

Bugüne kadar birçok resmi ve özel kuruma yönelik olarak yangın tatbikatı ve yangın anı ile sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili eğitimler veren Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri,..

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bugüne kadar birçok resmi ve özel kuruma yönelik olarak yangın tatbikatı ve yangın anı ile sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili eğitimler veren Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bu kez belediye personeline yönelik olarak bir eğitim ve tatbikat gerçekleştirdi.
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı hanpınarı asfalt üretim şantiyesi ile Kızılay Mahallesinden bulunan şantiyede 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında binaların yangınlarda korunması hakkındaki yönetmelik uyarınca yapılan tatbikat öncesi katılımcılara teorik olarak bilgiler verildiği belirtildi.
İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün, Belediye İş Güvenliği Uzmanı Özlem Kızıloğlu, Sivil Savunma Uzmanı Aziz Can tarafından verilen eğitimler de olabilecek muhtemel bir sağlık problemi içinde kurum hekimi Ahmet Polat tarafından personele bilgiler verildi.
Tatbikatta çalışanlara yönelik olarak yangın önleme, yangın söndürücü kullanma, yangına müdahale biçimleri hakkında bilgiler verilirken, tüm personele de yangın söndürme cihazlarının uygulamalı olarak kullandırıldığı ifade edildi. Alınan bilgiye göre yangın tatbikatlarının her ay düzenli olarak süreceği öğrenildi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN