Belediyeden Haberleri

Belediyeden Haberleri

Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi Çözüm Köprüsü Olmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, her yıl belediyeden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketinde 98'lik başarı oranı çıktı.

Belediyeden Hafta Sonu Mesaisi

Covid-19 nedeniyle ülke genelinde uygulanan 56 saatlik sokak kısıtlamasını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, mesai saatlerinin yanı sıra hafta sonları da hizmet etmeyi sürdürüyor. Denetimden ilaçlama çalışmalarına, temizlikten ağaç ve bitki dikimine her alanda faaliyet yürüten ekipler, daha yaşanılabilir bir Elazığ için şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden Eroğlu’na Vefa

Elazığ musikisinin mihenk taşlarından merhum Bünyamin Eroğlu, vefatının yıldönümünde bir dizi etkinlikle anılacak.

BELEDİYEDEN YATIRIM PROJELERİNE START

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan istihdam ve yatırıma yönelik şehre önemli katma değer sağlayacak mega projeleri arasında yer alan Mobilyacılar Sitesi, İnşaat Malzemecileri Sitesi ve Gıda Toptancıları Sitesi ile ilgili olarak çalışmalara start verdi.

BELEDİYEDEN SPORCULARA KÜRSÜBAŞI PROGRAMI

Elazığ Belediyesi, bu yıl ilimizde gerçekleşecek Okul Sporları Güreş Gençler A Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere şehrimize gelen sporcu ve teknik heyeti belediyede ağırlayarak kendilerine ‘Kürsübaşı’ programı düzenledi. Programa 62 il ve KKTC'den gelen toplam 424 sporcu ve antrenör katıldı.

Belediyeden Vergilerle İlgili Önemli Uyarı

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemesinin ay sonuna kadar yapılması gerektiği bildirildi.

BELEDİYEDEN SEYYAR SATICIYA DARP İDDİASINA YANIT

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında bir seyyar satıcının darp edildiği iddialarıyla ilgili Elazığ Belediyesinden açıklama yapıldı.

BELEDİYEDEN VERGİ ÖDEMELERİYLE İLGİLİ UYARI

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemesinin ay sonuna kadar yapılması gerektiği bildirildi.

BELEDİYEDEN BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye tarafından yürütülen kar küreme çalışmalarını yerinde inceledi.

BELEDİYEDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİ VE VELİLERE HİZMET

Elazığ Belediyesi, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giren öğrencileri ücretsiz taşırken velilere de soğuk su ikramında bulundu.

BELEDİYEDEN HASTA VE ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN SEÇİM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, önceki seçimlerde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de vatandaşlara demokratik hakları olan oy kullanma işlemini gerçekleştirmelerinde yardımcı olacak. Bu kapsamda seçim günü Alo 153 Beyaz Masa’yı arayarak yardım talebinde bulunan hasta ve engelli vatandaşlarımızın bulundukları yerden alınıp oy kullanmalarına yardımcı olunacak.

BELEDİYEDEN BİR İLK DAHA BELEDİYE KONSERVATUARINDAN NOTA SESLERİ...

Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel anlamdaki yenilikleri şehrimiz insanıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Konservatuarı Türk Müziği Korosu çalışmalarına başladı.

Belediyeden Yeni Bir Uygulama

Belediyeden Eğitim Koçluğu Programı

Elazığ Belediyesinden Eğitim Koçluğu Programı

Belediyeden Eğitim Öncesi Okul Temizliği

18 Eylülde başlayacak olan 2017 -2018 Eğitim-Öğretim yılı çalışmaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda genel temizlik çalışması yaptı.

Çocuklar, Bayram Şekerleriniz Belediyeden

Elazığ Belediyesi tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda çocukların vazgeçilmezi olan şeker toplama geleneğini devam ettirmek ve çocukları sevindirmek için şeker ikram standı kuruldu.

Belediyeden Haşere ve Mikroplara Karşı İlaçlama

Elazığ Belediyesi, havaların ısınması ve insanların dış mekanları daha fazla kullanmaya başlamasıyla birlikte, insan sağlığını tehdit eden faktörlerle mücadele etmek üzere şehir genelinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması başlattı.

BELEDİYEDEN GAYRİMENKUL SATIŞI

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Üniversite Mahallesi yeni Valilik binası karşısında yer alan gayrimenkul ile Doğukent Mahallesi’ndeki 33 adet parsel gayrimenkulü ihaleyle satışa sunacak

Belediyeden Uyarı Telefon Dolandırıcılarına Dikkat

Elazığ Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz adına vatandaşları arayarak birtakım taleplerde bulunan dolandırıcılara karşı halka uyarıda bulunuldu

Belediyeden Yangın Tatbikatı

Bugüne kadar birçok resmi ve özel kuruma yönelik olarak yangın tatbikatı ve yangın anı ile sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili eğitimler veren Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri,..

Belediyeden “28 Şubat” Paneli

Elazığ Belediyesi ve Elazığ Düşünce ve Eğitim Platformunun organizasyonuyla 'Bir Darbenin Anatomisi ve 28 Şubat' konulu panel düzenlenecek