Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Öğrencilerin Sorunları Çözüme Kavuştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e özel öğretim kurumları ile ilgili ilettikleri birçok sorunun yeni yönetmenlik ile çözüme kavuştuğunu ifade eden Kurs Der Başkanı Veli Aksu, üniversiteye hazırlık ve okula takviye kurslarında lise grubu öğrencilerinin sorunlarının çözüldüğünü söyledi.

Şehitlere Saygı Duruşu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Pençe-Kilit Hareket Bölgesinde 9 askerimizin şehadetinin ardından 81 ilde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde Aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağını duyurdu.

Bakan Tekin: "Tüm Eksiklikler Giderilecek"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde önce fiziki ve maddi yatırım anlamında ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını ve Elazığ depreminde yıkılan sınıfların yerine inşa edilmek üzere planlanan 67 tane projelerinin olduğunu söyledi.

Bakan Tekin Elazığ'da

Yeni kabine de bakan olarak seçildikten sonra Elazığ'a gelerek bir takım programlarda bulunan ilk bakan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin oldu.

Bakan Tekin'in Elazığ Programı Belli Oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Elazığ'a gelecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Elazığ’a Gelecek

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 20 Temmuz Perşembe günü birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Bakan Özer'den müjde: 'Zorunlu olacak'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100 öğrencisi bulunan her okulda bir rehber öğretmen bulunmasının zorunlu olacağını duyurdu.

Bakan Özer'den Öğretmenlere Müjde: Görev Süresi Düşüyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Uzman öğretmenlik için görev süresinin 10 yıldan 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Özer, öğretmen atamalarının da bundan sonra mülakatla değil, sadece KPSS puanıyla olacağını açıkladı.

Eğitime 'Seçim' Ayarı!

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu. Bakan Özer seçim sonrası yani 15 Mayıs'ta eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

MEB Duyurdu! İşte Okulların Açılma Tarihi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer açıklamalarında deprem bölgesi Hatay ve Adıyaman'da eğitimin başlayacağını bildirdi.

LGS Sınav Tarihi Belli Oldu

Üniversite sınav takviminin belirlenmesinin ardından Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavının tarihi de belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada LGS sınavının 4 Haziran'da gerçekleştireceğini duyurdu.

Öğretmenlerin Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Deprem Ayarı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketi nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin, zorunlu çalışma yükümlülüklerinin 1 yıl ertelendiğini duyurdu.

Bakan Özer: 'Elazığ’da İkinci Dönem Şartını Aramıyoruz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya’da düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep ve Osmaniye’de eğitim öğretime verilen aranın 13 Mart’a, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’da ise bu tarihin 27 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Bakan Özer: 10 İlimizde Eğitime 1 Mart'a Kadar Ara Veriyoruz

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "20 Şubat itibarıyla 71 ilde eğitim ve öğretim başlayacak, bir daha uzatma olmayacak.

Bakan Özer duyurdu: MEB'den LGS ve YKS kararı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından LGS ve YKS ile ilgili alınan kararları açıkladı.

Okullar 20 Şubat'a Kadar Kapalı Olacak

Milli Eğitim Bakanı Özer, deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verilen aranın tüm Türkiye'de 20 Şubat’a kadar uzatıldığını açıkladı. YÖK'ten yapılan açıklamada da, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiği duyuruldu

Demirbağ; ‘Devlet, Millet El Ele; Bu Zor Günleri Aşacağız İnşallah’

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Demirbağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerle bir araya gelerek, acılarını paylaştı.

‘Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokolü’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından imzalanan “Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokolü” kapsamında, şirketlerin stajyer ve istihdam talebi için başvuru süreci başladı. Protokol ile başta uluslararası ve ulusal şirketler olmak üzere büyük ölçekli işletmelere ve KOBİ’lere nitelikli insan kaynağı sağlanması amaçlanıyor.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 12 Eylül'de başlayacak yeni öğretim yılının detaylarını paylaştı.

MÜSİAD Başkanı Gürkan, Bakan Özer ile görüştü

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi.

Elazığ’da Eğitimin Genel Resmine Bakacağız

Çeşitli programları kapsamında Elazığ’a gelen, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer," İhtiyaç noktasında yeni eğitim birimlerinin kurulması, alt yapı ihtiyaçlarını güçlendirme, hangi okullara ihtiyacımız var kapsamında değerlendireceğiz” " dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer Elazığ'da

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ’a Geliyor

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 21 Mart Pazartesi günü Elazığ’a gelecek. Gün boyu Elazığ’da bulunacak olan Bakan Özer, birtakım ziyaretler ve incelemelerde bulunacak.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Bakan ÖZER, “Selahattin Başkanımıza Eğitim Alanına Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Bakan Özer’in Elazığ Programı İptal

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ programı iptal edildi.

'LGS' 5 Haziran’da Yapılacak

Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’nın 5 Haziran'da yapılacak" dedi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Malatya’ya Okul Müjdeleri

Başkan Gürkan Milli Eğitim Bakanı Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

'Okullarda Ders Saati Azaltılmayacak'

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında, eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakanın Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitimin çocukların en temel ihtiyaçlarından olduğunu belirterek, "Daha fazla ertelenemeyecek kadar mühim bu sürece dair gereken tüm hazırlıkların yapıldığını, tüm tedbirlerin alındığını önemle belirtmek isterim" dedi.

'Birlikte 23 Gün' İle Yarıyıl Tatilinin Her Gününe Özel Etkinlik

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her ilden bir ilkokul, bir ortaokul ve bir lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen video konferansta yarıyıl tatili zilini çaldı.