Milli Haberleri

Milli Haberleri

LGS Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş sınavı(LGS) başvuruları başladı.

Başkan Gök’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Fendoğlu, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gök’ün Yeşilay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Öğrencilerin Sorunları Çözüme Kavuştu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e özel öğretim kurumları ile ilgili ilettikleri birçok sorunun yeni yönetmenlik ile çözüme kavuştuğunu ifade eden Kurs Der Başkanı Veli Aksu, üniversiteye hazırlık ve okula takviye kurslarında lise grubu öğrencilerinin sorunlarının çözüldüğünü söyledi.

MHP’nin Adayı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Şehitlere Saygı Duruşu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Pençe-Kilit Hareket Bölgesinde 9 askerimizin şehadetinin ardından 81 ilde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde Aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacağını duyurdu.

Şehitlere Yönelik Provakatif Paylaşım Yapan Kişiler Yakalandı

Sosyal medyada şehitlerle ilgili provokatif paylaşım yapanlara ilişkin sanal operasyon yapıldı.

Okullarda ilk kez düzenlenecek: Kış şenliği

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Elazığ'a ulaşan talimata göre; bu yıl ilk kez sömestr tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli bir hafta geçirmeleri, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmasının teşviki için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

‘İSTİKLAL MARŞIMIZIN ŞAİRİ’ İçin Program Düzenlendi

Türk milletinin özgürlük mücadelesinde milli ve manevi cephenin güçlenmesine omuz veren İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 87. yılında yad ediliyor.

Başkan Gürkan İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ'a Şehit Ateşi Düştü

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada Elazığlı P.Söz.Er Kemal Aslan şehit oldu.

MHP Teşkilatı Başkan Güder’in Yatırımlarını Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığının 2024 Yılı Bütçelerini Değerlendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların 2024 yılı bütçesi üzerine basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Hedefimiz Tüm Alanlarda Dünya Liderliğidir

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2024 yılı bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

7. Eğitim Şurası Düzenlendi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Elazığ şubesi öncülüğünde, Fırat Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği katkı ve destekleri ile 7. Eğitim Şurası Düzenlendi

MÜSİAD'da Gündem Milli Eğitim

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin Geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Yiğit oldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN İNŞA EDİLEN OKULDA SONA YAKLAŞILIYOR

Elazığ Belediyesi’nin, Elazığ Valiliği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzaladığı protokol doğrultusunda başlattığı ortaokul inşasında sona yaklaşılırken, Öğretmenevi'nin Millet Kıraathanesi’ne dönüştürülmesine ilişkin restorasyon projesi de tamamlandı.

Başkan Güder, MTTB Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) üyeleriyle Poyraz Konağı’nda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2024 Yılı Bütçesi Üzerine Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığının 2024 yılı bütçesi üzerine konuştu.

Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes

Arapgir İlçemizde Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes

MCP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik’ten, Kelkitspor - Elazığspor Maç Sürecinde Yaşananlara Büyük Tepki!

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik Gümüşhane Kelkitspor - Elazığspor maç esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin basın açıklaması yayımladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ AHŞAP OYMACILIĞI YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Türk Milliyetçilerinin Gelecek 100 Yıl Vizyonu

Davaya Adanmış Bir Grup Nefer, “Türk Milliyetçilerinin Gelecek 100 Yıl Vizyonu” çalışmalarından başlıkları paylaştılar…

Başkan Gürkan’dan MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Binlerce Fidan Dikildi

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına 1923 öğrenci tarafından 1923 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikilen alana 100. Yıl Hatıra Ormanı ismi verildi.

Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından 20 Ekim Cuma günü yapılması planlanan Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı Milli Yas sebebiyle iptal edildi.

Melisa Vargas Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Milli Voleybolcu Vargas’ı Kabul Eden Başkan Gürkan; “Hemşerilerinin Arasına Hoş Geldin”

TOGG’u Bünyemize Katmanın Gururunu Yaşıyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edildi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan TOGG ile ilgili izlenimlerini paylaştı.