Siki Deneti̇m Haberleri

Siki Deneti̇m Haberleri

Toplu Taşıma Araçlarına Sıkı Denetim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya sınırları içerisinde faaliyet gösteren otobüs, minibüs, servis araçları ve taksilerde yapılan denetimler sürüyor.

Elazığ’da Beton Mikserlerine Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, beton mikserlerinden yollara dökülen harç nedeniyle asfaltın zarar görmesi ve trafik güvenliği açısında oluşan risklere karşı denetimlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Malatya Yolu ve Çevre Yolu üzerinde faaliyet gösteren kaçak işletmelere yönelik yıkım çalışması başlattı.

GIDA ÜRETİM NOKTALARINA SIKI DENETİM

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik etkin denetimlerini sürdürüyor.

Eğitim faaliyeti yürüten kurumlara sıkı denetim

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılan denetimler sonucunda, 22 ilde, kurum açma izni ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatı almadan eğitim veren kurumlar, toplam 3 milyon 642 bin 835 lira idari para cezası kesilerek kapatıldı.

Kaçak Hafriyat Dökümüne Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde Uydu Araç Takip Sistemi uygulamasını başlatarak, denetimlerini hızlandırdı. Yeni düzenlemeyle, hafriyat kamyonlarının GPS cihazı bulundurmaları zorunlu hale getirildi.