Ak Parti Haberleri

Ak Parti Haberleri

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Milletvekili Açıkkapı’dan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Milletvekili , AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Ejder Açıkkapı Müjdeledi: İlk Turistik Sefer Başlıyor!

Elazığ'a değer katacak turistik seferlerden ilki bugün gerçekleşiyor. Ankara Diyarbakır Turistik seferi bugün saat 15.55'de Ankara'dan başlıyor. Her Cuma günü Ankara'dan, Her Pazar günü ise Diyarbakır'dan yola çıkacak turistik seferler, Türkiye'nin doğal ve kültürel güzelliklerinin görülmesine imkan tanıyacak. Diyarbakır-Ankara güzergahında Elazığ Yolçatı'nın da duraklar içerisinde yer aldığı Turistik sefere ilişkin AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı açıklamalarda bulundu.

Ejder Açıkkapı: Kendi İşini Kurmak İsteyen Engellilere Hibe Destekleri 400 Bin Liraya Yükseltildi

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteklerinin 150 bin liradan 400 bin liraya yükseltildiğini, başvuruların e-Devlet üzerinden 7 Haziran 2024 tarihine kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’dan Turistik Seferler Konusunda Önemli Çağrı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, 17 Nisan’da başlaması planlanan fakat Mayıs sonuna ertelenen Turistik sefere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Er, Vatandaşlarla ve AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Bayramlaştı

Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kılan Başkan Er, “Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Açıkkapı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ağın AK Parti Dedi

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Alacaka’ya da Değişim

2 dönemdir Alacakaya’ya yaptığı hizmetlerle sevilen genç yaşına rağmen ilçesine kazandırdıklarıyla halkın gönlünde taht kuran Ak Parti Alacakaya Belediye Başkanı, Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, seçimleri kaybetti.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Ejder Açıkkapı Mollakendi ve Maden’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Adım Adım Elazığ” sloganıyla başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

Ejder Açıkkapı: Keban'lı Hemşehrilerimiz Çoktan Kararını Vermiş!

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Keban'ın önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla Fethiye Atlı'yı yeniden belediye başkanı seçeceğini söyledi.

Ejder Açıkkapı: KOBİ'lerimize Destek Ödemeleri Başlıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki işletmeleri de doğrudan ilgilendiren müjdeli haberi kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan Elazığlılara Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da vatandaşlara seslendi.

Ejder Açıkkapı: 800 Yataklı Yeni Üniversite Hastanesi Bölge İllerimize de Hizmet Verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Fırat Üniversitesi’nin yeni hastanesinin TOKİ eliyle yapılacağına yönelik müjdeli haberin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj daha paylaşarak hastanın 800 yataklı olacağını ve bölge illerine de hizmet vereceğini vurguladı.

Ustalık Dönemine Yakışır Marka Projeler

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de Elazığ için birbirinden kıymetli marka projeler hazırladıklarını ifade ederek; “Hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile bu kutlu yoldaki görevimize daha güçlü adımlarla devam ettiğimiz takdirde, marka projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ın inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Açıkkapı: KOOPDES Programı ile Genç ve Engelli Kooperatiflerine de Hibe Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu.

Açıkkapı: Elazığ’ımız ve Tüm İlçeleri AK Parti ile Devam Diyecek İnşallah

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Kovancılar'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Ejder Açıkkapı: Turistik Seferler Elazığ'ımıza Can Suyu Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ'ın ticareti ve turizmine değer katacak yeni gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Güder ve Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir, Asrın Felaketinin Yıldönümünde Konteyner Kentte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Asrın felaketinin yıldönümünde, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş, Bağcılar Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Konteyner kentte düzenlenen anma etkinliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit ve Miraç Kandili dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından yemek ikramı yapıldı.

Açıkkapı’nın 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümü Vesilesiyle Mesaj Yayımladı

Başkan Güder: 'Depremin İzlerini Hep Beraber Sileceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile birlikte Tandoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı Yerinde Dönüşüm Ofisi ve Yer Seçimi Ofisini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen kısa arada Elazığ'da temaslarda bulunuyor.

TARIMDA CAZİBE MERKEZİ OLACAĞIZ

Açıkkapı: AK Parti İktidarlarında Elazığ'a 25 Milyar Liralık Tarımsal Destek ve Yatırım Kazandırıldı

Ejder Açıkkapı’dan 24 Ocak Sivrice Depremi’nin 4. Yıl Dönümüne Özel Anma Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice'de meydana gelen ve 41 vatandaşın hayatını kaybettiği , 1466 vatandaşın yaralandığı Sivrice depreminin yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Açıkkapı: Kısa Çalışma Ödeneği Asgari Prim Ödeme Gün Sayısı 450 Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, bütçe komisyonunda görüşmeleri tamamlanarak Genel Kurul’a sevk edilen İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Gözler MHP’de!

AK Parti ve CHP’nin Elazığ Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler MHP’ye çevrildi.

Şahin Şerifoğulları’yla Yola Devam!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aralarında Elazığ’ın da olduğu 11 büyükşehir ve 15 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Açıkkapı: Şehitlerimizin Hatıralarına Sahip Çıkmak Namus Borcudur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , 7 yıl önce İzmir Adliyesinde pkklı teröristlerin hain saldırısını engellemeye çalışırken şehit olan Elazığ Baskil’li Fethi Sekin’in unutulmayacak bir kahramanlık örneği gösterdiğini, şehadete gözünü kırpmadan koşarak onlarca vatandaşın hayatını kurtardığını söyledi.