Başkan Akgün Haberleri

Başkan Akgün Haberleri

Başkan Akgün’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazan Ayını Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.

'Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar' Paneli Düzenlendi

Özel Elazığ Bahar MTAL (Elazığ Bahar Sağlık Lisesi) ve Elazığ Belediyesi ile ortak yürütülen 'Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar ' konulu panel düzenlendi…

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Beraat Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Beraat Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

‘Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar’ Paneli

Özel Elazığ Bahar MTAL (Özel Elazığ Bahar Sağlık Meslek Lisesi) Yeşilay Kulübü öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk kapsamında “Toplum Hizmeti” ekseninde öğrenci arkadaşları ve özellikle ailelerin aydınlanması amaçlı “Bağımlılıkla Mücadele” amaçlı panel düzenleme girişimleri Özel Elazığ Bahar MTAL okul müdürlüğünde karşılık buldu.

Başkan Akgün’den “Asrın Felaketi Yıldönümü ve Miraç Kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v)'in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksâ’ya, oradan da Yüce Mevla’nın sonsuz ayet ve kudretini müşahede etmek için yaptığı mucizevi bir yolculuğun, da ilahi huzura yükseldiği manevi iklimini idrak etmemiz ve Asrın Felaketi Yıldönümü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

EKG Derneği Kültür ve Sanat Faaliyetlerine Geri Döndü

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yukarı Şehir Tiyatrosu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde; “Almila Tiyatrosu ile ortak faaliyetler kapsamında 15:00 senasında “Mavi Kahramanlar”, 19:00 senasında da “Halktan Biri” tiyatro oyunuyla sahne aldı.

Başkan Akgün Kanal 23’e Konuk Oldu

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Kanal 23’de “Melisa İle Yaşama Dair” Programına canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Akgün, 15 Ocak 2024 Pazartesi Saat 17:00’de Kanal 23’te

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Kanal 23 Melisa İle Yaşama Dair Programına canlı yayın konuğu olacak.

Başkan AKGÜN’ün “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN “’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’den; Mekke’nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı

Başkan AKGÜN; “Küresel aktörlerin kontrolünde dijitalleşen yenidünya düzeninde, maddi ve manevi değerlerin sarsıldığı, ecdadın dün cephede verdiği istiklal ve istikbal mücadelesini, bugün farklı boyutlarıyla, yaşadığımız bir süreçte, yeni bir sayfanın açılacağı 2024 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”, dedi.

7. Eğitim Şurası Düzenlendi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Elazığ şubesi öncülüğünde, Fırat Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği katkı ve destekleri ile 7. Eğitim Şurası Düzenlendi

Başkan Akgün’den : 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı, Metin Akgün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün, ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılını Yaşamanın Mesuliyetinin İdrakindeyiz…’

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Akgün’den Mevlid Kandili Mesa

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yçnetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’den; ‘Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Hürriyet; ancak savaş meydanlarında kazanılan zaferlerle elde edilebilir. Toprak uğruna ölen varsa vatan olur diyerek, bizlere bir vatan, bir istiklal bırakmak isteyen, İ'la-yı Kelimetullah davasına asırlar boyu hizmet ederken, “Nizam-ı Alem” davasına adanmış tarihimizde, “Zafer Ayı” olarak nitelendirilen AĞUSTOS ayına dikkat çekti.

Akgün Ailesi'nden Taziye Teşekkür Mesajı

Eğitim Müfettişi, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, annesi, emekli öğretmen Hayriye AKGÜN’ün vefatı nedeniyle cenaze törenine katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Başkan Akgün’den 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Muharrem Ayı’ Mesajı

Başkan Akgün; Muharrem ayına Hz. Peygamberin; “Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…” hadisiyle dikkat çekti.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘Kurban Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Ülkemizi hedef alan “Küresel Ekonomik Savaşın” devem ettiği bir süreçte, “Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz” Diye haykırıyor, idrak edeceğimiz Kurban Bayramımız Mübarek olsun.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize ecdadın, duyduğu o büyük güvenin önemli bir göstergesidir” Dedi.

Başkan Akgün’den Anneler Günü Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Bütün Annelerin Bu Özel Günlerini Kutluyor, Ellerinden Öpüyoruz.” Dedi.

Başkan Akgün’den; 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, 3 Mayıs Türkçülük Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayınladı…

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’ün, Kadir Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’den Ramazan Ayı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Ayı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.