Bm Haberleri

Bm Haberleri

Ejder Açıkkapı: Keban'lı Hemşehrilerimiz Çoktan Kararını Vermiş!

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Keban'ın önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla Fethiye Atlı'yı yeniden belediye başkanı seçeceğini söyledi.

Ejder Açıkkapı: KOBİ'lerimize Destek Ödemeleri Başlıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki işletmeleri de doğrudan ilgilendiren müjdeli haberi kamuoyu ile paylaştı.

Fendoğlu,Malatya’da en büyük sıkıntı depremle ilgili bilgi kirliliği

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Malatya’daki deprem sürecine ve siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı: KOOPDES Programı ile Genç ve Engelli Kooperatiflerine de Hibe Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, KOOPDES programı ile kadınlara verilen hibe desteklerinin engelli ve gençleri de kapsayacağı şekilde genişletileceğini duyurdu.

Açıkkapı: Kısa Çalışma Ödeneği Asgari Prim Ödeme Gün Sayısı 450 Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, bütçe komisyonunda görüşmeleri tamamlanarak Genel Kurul’a sevk edilen İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı: ‘Çalışan Emeklilere de 5 Bin TL İkramiye Verilecek’

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmelerine başlanan kamuoyunca torba kanun olarak bilinen kanun teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı: Lider Ülke Türkiye Şiarıyla Çalışmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Açıkkapı, 20 Ekim 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonuna gelen 2024 yılı bütçe ve kesin hesabının TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde de sona gelindiğini , yeni bütçenin Elazığ ve Türkiye'ye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Fahiş Fiyat Artışı Yapan Fırsatçılara Ceza Yağacak

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, bütçe görüşmelerinde sona yaklaşılırken , Genel Kurula verilen kısa arada basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Açıkkapı: ‘Yatırımların Artırılması için Girişimlerimizi Sürdüreceğiz’

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'a yönelik yatırımların artırılması için girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Açıkkapı: ‘Bölgemizi Yeniden Ayağa Kaldıracağız Allah’ın İzniyle’

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bağlı kuruluşların bütçesi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Elazığ’ın Güzel İnsanları Her Şeyin En İyisine Layıktır

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların bütçesi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığının 2024 Yılı Bütçelerini Değerlendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Bağlı Kuruluşların 2024 yılı bütçesi üzerine basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Hedefimiz Tüm Alanlarda Dünya Liderliğidir

AK Parti Elazığ Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmekte olan Milli Savunma Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2024 yılı bütçesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Işıkver Elazığ’ın Sesi Olmaya Devam Ediyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM’de “Türk ve Türkiye Yüzyılında Elazığ” konulu gündem dışı konuşarak Elazığ’ın sorunlarını dile getirdi.

Ejder Açıkkapı: Deprem Bölgesindeki Fırsatçılara Ceza Yağacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilen 86 maddelik kanun teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı: Ekonomik İyileştirmeleri Beraberinde Getirecek Yeni Düzenlemeler Hayata Geçecek

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de görüşülmeye başlanan 80 maddelik yeni kanun teklifine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2024 Yılı Bütçesi Üzerine Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığının 2024 yılı bütçesi üzerine konuştu.

AÇIKKAPI, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda AK Parti Adına Konuştu

AÇIKKAPI, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda AK Parti Adına Konuştu

Ejder Açıkkapı; ‘Samimiyetle, Gayretle, Tevazuyla Siyaset Anlayışımızı Sürdüreceğiz’

Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı , AK Partinin iktidara gelişinin 21. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Ejder Açıkkapı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Konuştu

Ejder Açıkkapı: Bölgemizi Ayağa Kaldırana Kadar Çalışmalarımız ve Desteklerimiz Aynı Hassasiyetle Sürecektir

Açıkkapı: Gençlerimize 10 GB Ücretsiz İnternet, Cep Telefonu ve Bilgisayar Desteği Hayırlı Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, gençlere sunulacak olan 10 GB ücretsiz internet, cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararı değerlendirdi.

Ejder Açıkkapı : On İkinci Kalkınma Planı Aziz Şehrimiz ve Ülkemiz için Hayırlı Uğurlu Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki On İkinci Kalkınma Planı'na ilişkin çalışmalarının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla devam ettiğini belirtti.

Açıkkapı TBMM Genel Kurulunda Konuştu: Katil, Soykırımcı İsrail'i Lanetliyorum!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına dair Kanun Teklifiyle alakalı olarak söz aldı. Buradaki konuşmasının başında İsrail'in Filistin'de masum insanlara yönelik sürdürdüğü katliam politikalarına değinen Açıkkapı, "Öncelikle aklını yitirmiş, gözü dönmüş, insanlık onurunu kaybetmiş, vicdandan, ahlaktan yoksun kalmış, vahşetini zirveye taşıyan, bir hastaneyi ve yüzlerce masum canı gözünü kırpmadan bombalayarak hayattan çekip alan katil, soykırımcı İsrail'i lanetliyor, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ejder Açıkkapı: Güçlü Elazığ, Güçlü Türkiye için Var Gücümüzle Çalışacağız

Türkiye'nin 2053 vizyonunu şekillendirecek olan 12. Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna sunuldu. AK Parti Elazığ Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, yeni kalkınma planının Türkiye'nin geleceğini aydınlatma adına önemli bir kılavuz olacağını söyledi.

Ejder Açıkkapı: Afetzedelere 750 Bin Liraya Kadar Konut Hibe Desteği Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli depremden etkilenen afetzedelere yönelik kredi ve hibe desteklerinin detaylarına dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ejder Açıkkapı Hain Saldırıyı Kınadı

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de Emniyet'e Yönelik Hain Saldırıyı Kınadı

Milletvekili Açıkkapı: Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı: “Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz”

Ejder Açıkkapı; ‘Gençlerimize Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor’

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki gençlerle başlayacak pilot proje ile evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı sağlanacağını söyledi.

Emekli Maaşlarına Yeni Düzenleme

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) olağanüstü toplandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkilileri tarafından açıklanan müjdeli haberle, ek zam düzenlemesi yapılacağı duyuruldu.