Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı Haberleri

Maginder Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

YILMAZ: 'Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla 44 Hizmetin Açılışı Yapıldı

Erdoğan Elazığlılara Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da vatandaşlara seslendi.

Başkan Güder’den Üçüncü Sanayi Alanı Teşekkürü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Malatya-Elazığ yolu üzerinde bulunan alan “Yeniköy Sanayi Alanı” olarak belirlendi. İlçede sanayi alanın kurulması için bir çok görüşme gerçekleştiren Başkan Güder açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Şahin Şerifoğulları’yla Yola Devam!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aralarında Elazığ’ın da olduğu 11 büyükşehir ve 15 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Yeni Özbekistan’ın Yumuşak Gücü

Türkistan coğrafyasının merkezinde bulunan Özbekistan 2016 yılında göreve gelen Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in dönüşüm politikaları ile dikkatleri çekiyor.

IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi Kıbrıs’ta Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Girne’de gerçekleştirilen IV. Liderlik Akademisi & Yönetim Kongresi’ne katıldı.

Ejder Açıkkapı: Elazığ'ımız için 181 DAP Projesine İmza Atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ'ın sosyoekonomik gelişiminin desteklenmesi amacıyla DAP çerçevesinde 181 projeye imza atıldığını , yeni projelerin de hayata geçirileceğini söyledi. Açıkkapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında bölgede uygulanan tarımsal, hayvansal ve enerji odaklı projelerin yanı sıra kültürel ve eğitim alanlarına yapılan yatırımlarla Elazığ'ın kalkınma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen hizmetlerin açılışını yapmak üzere ilimize gelen Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ejder Açıkkapı : On İkinci Kalkınma Planı Aziz Şehrimiz ve Ülkemiz için Hayırlı Uğurlu Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki On İkinci Kalkınma Planı'na ilişkin çalışmalarının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla devam ettiğini belirtti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, VUSLATIN 750. SENEİDEVRİYESİNDE MEVLANA’YI ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 yılını “Mevlana Yılı” ilan etmesi dolayısıyla, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı düzenleyecek.

İkramiye Sonrası Yeni Gelişme!

Emekli maaşı zammı için geri sayım başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 milyona yakın kişi için 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. Hem aylığı bağlanan EYT'lilere hem de mevcut emeklilere yönelik promosyon kampanyaları ise bu gelişmenin ardından hareketlendi.

E-Devlet’e Yeni Özellik Eklendi: Bugün İtibarıyla Başladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis- muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi.

Başkan Alan’dan OVP Değerlendirmesi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'ı (OVP) değerlendirdi ve programın iş dünyası için sunduğu fırsatları vurguladı.

Emekli Maaşlarına Yeni Düzenleme

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) olağanüstü toplandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet yetkilileri tarafından açıklanan müjdeli haberle, ek zam düzenlemesi yapılacağı duyuruldu.

23 ve 26. Dönem Milletvekili Öztürk’ten Taziye Mesajı

Geçtiğimiz gün eşini kaybeden 23. ve 26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk kendisini telefonla arayarak taziye mesajları dileklerini ileten başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara, bürokrasiye, protokol üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ETSO Başkanı Alan: ‘11 İlin MTV Ek Vergisinden Muaf Tutulması Önemli’

ETSO Başkanı Alan: “Sn.Cumhurbaşkanımıza Deprem Bölgesine göstermiş olduğu hassasiyet sebebiyle teşekkür ediyoruz.”

Şerifoğulları Yeniden Aday mı?

Başkan Şerifoğulları’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen İl ve Belediye Başkanları toplantısı sonrası yaptığı paylaşımı yeniden aday gösterileceği yorumlarına neden oldu…

Başkan Gürkan Hızlı Trenin İlk Seferi İçin Düzenlenen Törene Katıldı

Malatya- Sivas Bölgesel Trenini İlk Seferine Uğurlama Töreninde Konuşan Başkan Gürkan, “Cumhurbaşkanımızın Riyasetinde Türkiye’de İlk Defa Hızlı Tren Hatları Oluşturuldu”

Cumhurbaşkanından Talep Edilen Hediyeler Takdim Edildi

Başkan Gürkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Söz Verdiği Hediyeleri Alarak, Sahiplerine Ulaştırdı

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’ı Kutluyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Battalgazililer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zaferini Kutladı

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yüzde 52’nin üzerinde önde tamamlamasının ardından Malatyalılar zaferi Battalgazi Belediyesi önünde kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Halka Hitap Etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs seçimlerinin ardından İstanbul Kısıklı'da açıklamalarda bulunuyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ZAFRAN TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “28 MAYIS AKŞAMI CUMHURBAŞKANIMIZLA BİRLİKTE DEMOKRASİ BAYRAMINI YAŞAYACAĞIZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Sinan Oğan Kararını Verdi!

14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5.17'lik oy alan Sinan Oğan ikinci turda hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceğini açıkladı. Sinan Oğan Cunhurittifakı Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu.

Elazığ’da Hak Sahipliği Başvuruları Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AFAD’ın hak sahipliği başvurularının bugün itibariyle başladığını ve başvuruları e-devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi İçin Oy Verme Başladı!

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin 28 mayıs pazar günü yapılacak 2. tur oylaması için yurt dışına kayıtlı seçmenler gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı.

Ak Parti’den Başkan Güder’e Teşekkür Ziyareti

Başkan Güder: “Battalgazi’nin Torunları Her Zaman Cumhurbaşkanımızın Yanındadır”

28.Dönem Ak Parti Milletvekillerinde Başkan Gürkan'a Ziyaret

Milletvekillerinin Ziyareti Sırasında Konuşan Başkan Gürkan, “Malatya 28 Mayıs Seçiminde Cumhurbaşkanımızın Arkasında Beydağı Gibi Dimdik Duracak”

Tarihin En Büyük Ataması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük öğretmen ataması gerçekleştirildi. Erdoğan, ataması yapılan öğretmenlerin yarısının deprem bölgesinde görev yapacağını söyledi.