Dali Haberleri

Dali Haberleri

Sigaranın Zararları Anlatıldı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' İsimli Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin’de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

GÜRKAN: ‘Esas Değerlendirilmesi Gereken Görünmeyen Uzuvlardaki Eksikliklerdir’

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Battalgazi Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde ‘Gece Kodu’ Programı Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle kodlama ve siber güvenlik alanında farkındalık yaratacak program düzenlendi. “Gecekodu” adı altında yapılan etkinlikte katılımcılar birbirlerine bilgi paylaşımında bulundu.

Yolcu Dostu Otobüs Durağı Vatandaşların Takdirini Toplamaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan ve birçok imkanı barındıran Yolcu Dostu Otobüs Durağı’nı vatandaşlar çok faydalı buluyor.

Elazığ TSO’da Zemin Mekaniği ve Geoteknik Konulu Seminer Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Grubu Üyeleri ve Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından düzenlenen, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Geoteknik Anabilim dalı Öğr.Üyesi Doç.Dr.Mesut Gör’ün anlatımlarıyla seminer düzenlendi.

Malatya Kültür Mirası Okulu’nun İlk Ders Zili Çaldı

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu, Malatya’nın tarihsel birikimi konusunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı “Malatya Kültür Miras Okulu” Projesinin ilk dersi verildi.

Adaların Koca Yürekli Reisi Berç Yetvart 'Horoz Reis' Oyunu ile Sahneye Taşındı

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Horoz Reis” adlı tiyatro oyunu, Kartallı sanatseverler ile buluştu. Oyunda yardımseverliği ile gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine Adalıların gönlünde taht kuran, Büyükadalı balıkçı Berç Yetvart Akdeniz, nam-ı diğer Horoz Reis’in biyografisi sahneye konuldu.

Malatya Kültürel Miras Okulu

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu, Malatya’nın tarihsel birikimi konusunda bir farkındalık oluşturmak amacıyla bir yıl sürecek olan Malatya Kültürel Miras Okulu Projesini başlatıyor.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına KBRN Farkındalık, Şüpheli Posta ve Yangın Eğitimi Verildi

Elazığ Belediyesi; personelinin donanımlarını artırma, iş güvenliği ve çalışan sağlığının korunması noktasında verdiği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

Başkan Güder’den Engelleri Aşan Buluşma

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Battalgazi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen farkındalık etkinliğinde özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek, “Allah’ın bizlere emaneti olan özel insanlar her zaman başımızın tacıdır” dedi.

GÜRKAN: Engellilere Uygun Engelsiz Mekânlar Oluşturmaya Gayret Ediyoruz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesinden Engelliler Günü Nedeniyle Anlamlı Ziyaretler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler ve etkinlikler düzenlendi.

Bilinçli Farkındalık Uygulaması

Bilinçli Farkındalık Uygulaması “Anda Burada”, Nowanda İsmiyle Global Pazara Açıldı

Dalgıçlar Derin Dalış Ve Görüşsüz Sularda Eğitim Alıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan su altı arama ve kurtarma birimi Antalya’nın Kaş ilçesinde derin dalış eğitimi gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için ‘Pembe Patika Yürüyüşü’ düzenlendi.

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanserine Farkındalık İçin Pembe Patika Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında "Pembe Patika Yürüyüşü" etkinliği düzenliyor.

Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu Etkinliği Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ sloganıyla başlatılan farkındalık kampanyası Malatya’da da gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi’nde Çalışanlara Alzheimer Semineri

Kartal Belediyesi’nde görev yapan çalışanlara yönelik 2022 yılı boyunca düzenlenen sağlık eğitimleri; 21 Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Günü kapsamında Uzm. Dr. Güldeniz Çetin tarafından verilen "Alzheimer Semineri” ile devam etti.

Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü Farkındalığı

Malatya Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği “Dünya Otomobilsiz Yaşam Günü” kapsamında şehirde farkındalık oluşturmak adına 40 bisikletçinin katıldığı bir bisiklet turu düzenledi.

Yeşil Mutabakat Farkındalık Toplantısı…

“Yeşil Mutabakat Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” 15 Eylül 2022 tarihinde Elazığ TSO Konferans Salonunda Saat: 15.30 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Otobüs Şoförlerine Hizmet İçi Eğitim Verildi

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve farkındalığını artırmak için eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi’nden Farkındalık Eğitimi

Kartal Belediyesi’nden Erkek Personele, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Farkındalık Eğitimi

Başkan Gürkan’dan Recai Kutan’a Ahde Vefa Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne dâhil edilerek 2’incisi gerçekleştirilecek olan Kernek Onur Ödülleri kapsamında Türk siyasetinin önemli isimlerinden, Malatya sevdalısı Recai Kutan’a onur ödülünü Ankara’da ziyaret ederek takdim etti.

İspendere Şifalı İçmeleri’nde Farkındalık Yaratan İzcilik Kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla 3 günlük “İspendere İzcilik Şifa Kampı”nın startı verildi.

Güneş Enerjisinde Farkındalık Amaçlandı

Aksa Elektrik’in düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının kazananları belli oldu

Egebil Adıyaman Koleji Eğitimde Fark Yaratıyor.

Egebil Adıyaman Koleji “Masal Terapisi ve Hikaye Anlatıcılığı - Farkındalık Oluşturma –“ etkinliği ile kurumsal verimlilik adına, kurum personelinin yetenek ve yeterliklerinin gelişimi yönünde, mesleki gelişime katkı sağlıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Farkındalık Yaratan Etkinlik

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye’de sayılı merkezler arasına girmeyi başaran ve bölgede tek olma özelliği taşıyan Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen “Sağlık İçin Hareket Et” programına katıldı.

Yasemin Açık, Engellilerin Önündeki En Büyük Bariyer Toplumsal Önyargılar

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle açıklama yapan Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, engellilerin önündeki en büyük bariyerin toplumsal önyargılar olduğuna dikkat çekerek, konuya ilişkin farkındalık ve savunuculuk oluşturulmasıgerektiğini ifade etti.