Devleti̇ Haberleri

Devleti̇ Haberleri

YA HEP, YA HİÇ…(BOTAŞ özelinde)

Değerli vatandaşlar, elektrik dağıtım ve iletim hizmetlerinin özel şirketler tarafından yürütülmesi sonucu vatandaşları ısıtırken yakan, aydınlatırken çarpan bir durumla karşı karşıya bıraktığı ve devletten ucuz bedelle alınan elektriğin fahiş bedelle aboneye fatura edildiğini daha önceki birçok yazımda detaylarıyla sizlere aktarmıştım. DOĞRU PARTİ adına çözüm olarak da bu hizmetlerin kamu eliyle yürütülmesinin olmazsa olmaz olduğunu belirtmiştim. Şu an uygulanan bu yöntemde kazanan yandaş/paydaş firmalar, kaybeden devletimiz ve milletimizdir.

Başkan GÜDER: ‘Malatya’da Yaralar Sarılmaya Devam Ediliyor’

Başkan GÜDER: ‘Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Sahadayız’

Ahıska Bir Gül İdi Gitti

Yüzyıllarca Türk egemenliğinde kalmış olan Ahıska 1828–1829 yıllarında Rusya ile yapılan savaşlarda Osmanlı Devletinin mağlup olması sonucunda Çarlık Rusyasına savaş tazminatı olarak verilmiştir.

Başkan Şengönül: Gazilerimiz Köklü Devletimizin Temellerine En Sağlam ve En Kıymetli Harcı Katmışlardır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 19 Eylül Gaziler Günü 100. Yıl Dönümü dolayısı ile Bir Mesaj Yayımladı.

HDP Milletvekili Paylan Hakkında Suç Duyurusu

Avukat İbrahim Gök, TBMM'de sözde Ermeni soykırımının tanınmasını içeren kanun teklifi veren HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan hakkında, "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Keskin, Akaryakıtta tek çözüm devletin KDV ve ÖTV‘den vazgeçmesidir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 12 aylık sürede benzine yüzde 177, motorine ise yüzde 240 oranında artış geldiğini belirterek, “Akaryakıttaki artış sadece taşıma yapan taksiciyi, minibüsçüyü, servisçiyi, kamyoncuyu, otobüsçüyü değil, tüm sektörleri olumsuz etkiliyor.

Dünya Mirası Arslantepe Höyüğü’nde Kartpostallık Görüntüler

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından Anadolu’nun en eski şehir devletinin kurulduğu ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Battalgazi’deki Arslantepe Höyüğü’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Başkan Samanlı'dan Esnafa Teşekkür Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Devletin yanında olduğunu açıklayan tüm şehir esnafı için teşekkür mesajı yayınladı.

Keskin, Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz, Devletimizin etkili karar alma gücünü bir kez daha gördük

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi politikasını desteklediklerini bildirerek, “Devletin etkili karar alma gücünü bir kez daha gördük

Başkan Güder Cumhur İttifakı’nda As olan Devletimizin Ve Milletimizin Bekasıdır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Turgay Şengönül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan, Çavuş Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Başkan Gürkan;“Milletin ve Devletin Sonsuza Kadar Yaşamasını İstiyorsak Temel Değerlere Önem Vermeliyiz”

Malatya’da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlamaları Gerçekleştirildi

Başkan Gürkan, Vatanımız, Devletimiz ve Milletimiz Şehit Ve Gazilerimize Minnettardır

Aynı Soydan Tek Millet İki Devletiz

Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, BAŞKAN GÜRKAN’ı ziyaret etti.

Başkan YILMAZ, ‘Bu zor günlerde de devletimizin yanındayız’

ASRİAD Elâzığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz; Devletimiz Dimdik Ayaktadır, Devletimiz Güçlüdür, Devletimizin Yanındayız

Esnaf, yasa dışı tütün ticaretine dur denilmesini bekliyor

Türkiye’de yasa dışı tütün ürünlerinin pazar payı yüzde 20 civarında seyrederken, devletin yıllık vergi kaybı da 15 milyar lirayı aştı.

Başkan Tunç’un, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Koca’dan İsrail’e Sert Tepki

Başkan Koca; 'Terör devletine gereken cevap verilmelidir'

Keskin Esnafımız 30 yıl devlete bakıyor, devletimizde 1 yıl esnafa bakmalı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasa böyle devam ederse küçük esnafın ayakta kalm

Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay,

Türkiye Bulunduğu Coğrafya İtibariyle Olağan Üstü Tehditlerle Karşı Karşıya Kalan Büyük Bir Devletir

Keskin Esnafımız ‘Devletin malı beytül yetim hakkıdır’ diye hareket etmiştir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türk esnaf ve sanatkarı Ahilik kültüründen geliyor.

Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yıldönümü kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bir asırlık şanlı geçmişe sahip milli mücadelenin zafere ulaşmasında ve yeni devletimizin kuruluşunda görev üstlenen kahramanlarımızı saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum.

Halcilerin Hali Perişan!

Elazığ'da piyasada satılan sebze ve meyvelerin büyük çoğunluluğunun kayıt dışı bir şekilde satıldığına dikkat çeken hal esnafı, devleti vergi kaybına uğratan bu uygulamanın denetlenmesini istedi.

Başkan Özeren, ‘15 Temmuz’da Türk Milleti Devletiyle Bir Olup Darbecilere Geçit Vermedi’

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin dördüncü yıldönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

26 Haziran Özel Güvenlik Günü Ve Haftası Kutlu Olsun

Devletimizin emrinde Milletimizin hizmetinde, Çalışma hayatının Tüm zorluklarına rağmen mücadele eden Özel Güvenlik Görevlilerini temsil etmekten onur duyuyoruz

Türkçülük Millet Ve Devletimizin Teminatıdır 

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer 3 Mayıs Türklük Günü'nü kutlayarak, 3 Mayıs Mağdurlarına Allah'tan rahmet diledi.

Sultan 2. Abdülhamid vefatının 102. yılında anıldı

Türk milletine ve Osmanlı hükümdarlığına kendini adamış, Osmanlı Devleti'ni 33 sene boyunca ayakta tutmayı başaran Sultan Abdülhamid Han'ın vefatının 102. sene-i devriyesinde Bağcılar Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi. Halk Sarayı'nda gerçekleşen etkinliğe her yaştan ilçe sakini yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Şerifoğulları Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından mahalle ziyaretlerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devletin tüm imkanlarıyla Elazığ halkının yanında olduğunu belirterek, “Felaketin yaralarını inşallah birlik, beraberlik ve kenetlenme içinde saracağız” dedi.

MÜSİAD Başkanı Mehmet ÖZEREN’den 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 15 Temmuz Darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Türk milletinin, devletin ve ülkenin birliğini bozacak hiçbir girişime müsaade etmeyeceğini belirterek, milletin 15 Temmuz'da ki şanlı duruşu ile birlikteliğini tüm dünyaya duyurduğunu söyledi.

Muhtarlarımız Devletimizin Kilit Mekanizmasıdır

Vali Aydın Baruş, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarının tespit edilmesi, yapılacak hizmetlerin hızlı ve aksamadan kaliteli bir şekilde sunulması, mevcut sorunların belirlenerek en seri şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Yeşilyurt ve Battalgazi muhtarları ile toplantı düzenledi.