Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, CAMİLER VE TÜRBELERİ GÜL SUYU İLE YIKIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler ve türbeler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkandı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden güven tazeleyerek belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı…

ELAZIĞ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ HALK KOROSU ELAZIĞLILARA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATTI

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ile Kürsübaşı dinletisi sundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde 7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı.

Elazığ’da O Hastalığı Olanlara Büyük Destek

Elazığ’daki kronik hastalar ve makinaya bağlı hastaların yaşamını kolaylaştıracak yeni bir yardım programı başlatıldı.

Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni kazanarak ikinci 5 yıl için Elazığ Belediye Başkanlığı görevine devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Belli Oldu

Resmi olmayan verilere göre Elazığ'da sandıkların yüzde 72’si açıldı ve Şahin Şerifoğulları yüzde 38.89 oy oranını korudu.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Eski Şehirler Arası Otobüs Terminali Yıkım Çalışmaları Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Grup Tillo Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan "Grup Tillo" seslendirdikleri ilahilerle Elazığlıları mest etti.

Elazığ Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören’i Veliler ve Öğrencilerle Buluşturdu

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla Buluştu

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu.

Mustafa Cihat Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında Mustafa Cihat Elazığlılarla buluştu.

Elazığ Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak Adlı Seminer Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında Türkiye’nin en ünlü ve en iyi eğitimcilerinden İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından veli ve öğrencilere “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” adlı semineri düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Eğitimci-Yazar Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Müjdesi

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Mart Pazartesi günü(yarın), Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir’in muhteşem tilaveti ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu dinletisiyle başlıyor.

Elazığ Belediyesi’nden Bin Kişilik İftar Sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.