Hayat Boyu Öğrenme Haberleri

Hayat Boyu Öğrenme Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ AHŞAP OYMACILIĞI YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Halk, Eğitimle Buluştu ve Kaynaştı…

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri kapsamında Elazığ’da düzenlediği Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ile Halka ile buluştu, etkinliklerin mana derinliği ile gönüllerde yer edinirken, özlenen kaynaşmayı gerçekleştirdi.

Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri

Hayat Boyu öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” düzenleniyor.

Dijital Benim İşim Projesi Eğitimleri Başlıyor

İŞKUR, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen 'Dijital Benim İşim' projesi Elazığ’da eğitimlerine başlıyor.

Bayanlara Ahşap Oymacılığı Kursu

Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Hayat Boyu Öğrenme Projesi’ kapsamında bayanlara yönelik Ahşap Oymacılığı Kursu açılıyor. Başvurular, 1 Ekim itibariyle başlıyor.

Müsteşar Yardımcısı Sn. Cumaali DEMİRTAŞ İlimizde Bir Dizi Etkinliğe Katıldı.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında oluşturulan yeni ve modern okul kütüphanesinin açılışı Hayat Boyu Öğrenme ve Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu olan hemşerimiz Müsteşar Yardımcısı Cumaali DEMİRTAŞ tarafından gerçekleştirildi.

Suriyeli çocukların eğitimine ilişkin idari personele farkındalık eğitimi başladı

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce, Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında düzenlenen “İdari Personel Farkındalık Eğitimi” Antalya’da başladı.

Fırat Kalkanı bölgesinde okullar açıldı

Suriye´de Fırat Kalkanı Harekatı´yla terör örgütü DEAŞ´tan kurtarılan bölgede 2017-2018 eğitim-öğretim yılı başladı.

Elazığ’da “Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi II – İl Eylem Planlarının Hazırlanması Çalıştayı” Tamamlandı…

Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi II Projesi kapsamında 13 Mart 2017 tarihinde Vali Fahri Bey Cad. No:37 Elazığ adresinde bulunan “DoubleTree by Hilton Otel”de başlayan İl Eylem Planlarının Hazırlanması Çalıştayı üç gün devam eden yoğun faaliyet sonrası 15/03/2017 tarininde tamamlandı.

Elazığ’da “Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi II – İl Eylem Planlarının Hazırlanması Çalıştayı” Başladı.

Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi II Projesi kapsamında 13 - 15 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak olan İl Eylem Planlarının Hazırlanması Çalıştayı Nail Bey Mahallesi, Vali Fahri Bey Cad. No:37 Elazığ adresinde bulunan “DoubleTree by Hilton Otel”de başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 68 Branşta Kurs Açacak

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında 68 branşta kurslar açılacak.

Bayanlara Ahşap Oymacılığı ve Boyama Kursu

Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle bayanlara yönelik Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında, Ahşap Oymacılığı ve Boyama kursu açılacak