Kudüs Haberleri

Kudüs Haberleri

Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışmasının Ön Elemesi Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışmasının ön elemesi tamamlandı. Ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan yarışmanın finali ise 26 Nisan Salı Günü Battalgazi Belediyesi’nde yapılacak.

Battalgazi Belediyesi’nden Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması

Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik etmek, özendirmek ve Kur’an-ı Kerim’in emirlerini anlatmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması düzenlenecek.

Başkan Zelyurt; 'Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun'

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Doğanşehirlilerin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek; “Rabbim bu mübarek günler hürmetine Kudüs’ün, Filistin’in özgür olduğu günleri görmeyi bizlere nasip etsin.” dedi.

Battalgazi’den Filistin’e Selamlı Destek

Battalgazi Belediyesi tarafından işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail polisinin çirkin saldırılarına maruz kalan Filistinli kardeşlerimize reklam panolarına yansıtılan "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa" yazılı görsellerle destek mesajı gönderildi.

MTÜ Senatosu’ndan Bayrak ve Kudüs Kararları

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Senatosu, Avrupa Parlamentosu’nda Yunan milletvekilinin Türk Bayrağına yönelik çirkin saldırısı ile ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamış olduğu sözde Ortadoğu Barış Planı hakkında aldığı kararlar ile tepki gösterdi.

Kudüs Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, İsrail’in Gazze’de sivil halka dönük gerçekleştirdiği katliama ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Akgün’den, Kudüs Basın Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “ABD’nin, Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması kabul edilemez.” Dedi.

Elazığ GHS İl Müdürlüğünden "Ümmetin Sorumluluğu Kudüs" Paneli

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezinde "Ümmetin Sorumluluğu KUDÜS" konulu bir panel düzenle

“Kudüs Gecesi” Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Belediyesi ve Evrensel Kur’an İlimleri Derneği (EKİDER) Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Kudüs Gecesi” programı yoğun bir katılımla gerçekleşti

Kudüs’ün İsrail Başkenti Yapılması Gayretleri Kabul Edilemez.

ABD’nin bu kadim şehri, İsrail’in başkenti olarak tanımaya hazırlanması, bu kadim şehrin ve masum insanların mahvına hizmet edecek tarihi bir hatadır.

MTTB'den Kudüs Hakkında Basın Açıklaması

Kudüs, biz müslümanlar için insanların ikamet etmek maksadıyla toplandıkları bir şehirden ibaret değildir.

Başkan Yanılmaz: “Dünyanın Dikkatinin Kudüs’e Çekilmesini Diliyorum”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında, Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Azra Yavaşoğlu, TÜGVA Malatya İl Temsilcisi Ahmet Oymak ve İzzetpaşa Vakfı Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan’ı ağırladı

“DİYARBAKIR İSLAM KARDEŞLİĞİNİN TEMİNATIDIR.”

Diyarbakır Hazreti Ömer Döneminde İslam Toprağı Olmuştur Diyarbakır; İslam coğrafyasının Mekke gibi, Medine gibi, Kudüs gibi, İstanbul gibi gözbebeği şehirlerinden biridir. Bilindiği üzere Diyarbakır, Mekke’nin Fethi’nin üzerinden on yıl geçmeden İslam toprağı olmuş bir şehrimizdir.