Terör Haberleri

Terör Haberleri

Açıkkapı: Şehitlerimizin Hatıralarına Sahip Çıkmak Namus Borcudur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , 7 yıl önce İzmir Adliyesinde pkklı teröristlerin hain saldırısını engellemeye çalışırken şehit olan Elazığ Baskil’li Fethi Sekin’in unutulmayacak bir kahramanlık örneği gösterdiğini, şehadete gözünü kırpmadan koşarak onlarca vatandaşın hayatını kurtardığını söyledi.

Başkan ALAN: ‘Şehidimizin Anma Törenine Davet Edilmeyişimiz Hatadan Öte Bir Duyarsızlıktır’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Şehitler İçin Yürüyecekler

Terör saldırılarında şehit olan askerleri anmak ve teröre tepki göstermek amacıyla Zafer Partisi İl Başkanlığı tarafından Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenlenecek…

AÇIKKAPI'dan 6-7 Ekim Mesajı: Yapılan Hainlikleri Unutmadık, Unutmayacağız !

6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 9 yıl geçti. Bu olaylarda 2 polisimiz şehit oldu, 35 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Doğu ve Güneydoğu'da masum insanların evleri, okullar, iş yerleri ve kamu binaları terörün hedefi oldu.

Şehidimiz Gözyaşlarıyla Uğurlandı!

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, düzenlenen resmi törenle son yolcuğuna uğurlandı.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE DEMİRBAĞ İZ BIRAKTI

2023 Yılı Bütçe Görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu’nda alkışlar eşliğinde çıktığı kürsüden, konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, terör örgütlerine yönelik açıklamalarda bulunarak, “FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.” dedi.

Şehit Halil Koç için Mevlit okutuldu

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 03.08.2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, 08.08.2022 tarihinde Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için Mevlit okutuldu.

Şehidimiz Fatih Kalkan İçin Mevlit Okutuldu

11 Eylül 2022 tarihinde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Bölücü Terör Örgütü ile yaşanan çatışma neticesinde şehit olan ve Osmaniye ilinde defnedilen Malatya nüfusuna kayıtlı Şehit P. Uzm. Çvş. Fatih Kalkan için Mevlid-i Şerif okutuldu.

YOL HARİTASI(4)

Değerli vatandaşlar, öncelikle ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30.Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyorum. Önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Asayiş” ile “suç ve terörle mücadelede insan hakları” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Şehit Celal Tekedereli İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için mevlit okutuldu.

Bakan Yardımcısı Baydaş, Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin cenaze törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli Dualarla Uğurlandı

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin cenaze törenine katıldı.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi Açılışı Gerçekleştirildi

İzmir Adliyesi’ne yönelik 2017 yılında teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıyı önleyerek yazdığı kahramanlık destanıyla ismi tüm Türkiye’nin kalbine kazınan Şehit Fethi Sekin anısına Elazığ Belediyesi tarafından Baskil ilçesi Doğancık köyünde inşa edilen Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şehit Mutlu Memleketine Uğurlandı

Tunceli'de düzenlenen operasyonda, terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Jandarma Ast Subay Üst Çavuş Celil Mutlu Elazığ Havalimanı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Mersin'e uğurlandı.

Şehit Şahin Toprağa Verildi

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde, PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca zırhlı araca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu, şehit olan Özel Harekat Polisi Cihat Şahin, Mevlana Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Hemşerimiz Şahin Şehit Oldu

Suriye'nin Azez şehrinde meydana gelen terör saldırısında, hemşerimiz polis memuru Cihat Şahin şehit oldu.

Demir Ailesinin Acı Günü

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Elazığ Eski İl Başkanı ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in , Fırat Anaokulu Müdürü Onur Demir’in ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kan Merkezi Sorumlusu, terör gazisi Uğur Demir’in babaları Ahmet Demir hayatını kaybetti.

15 Temmuz , İhanetin Milletin Cesaretinde Boğulduğu Gündür

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) emperyalist güçleri arkasına alarak kalkıştığı darbe ve işgal girişimini milletimiz destansı bir direnişle püskürtmüş, hainleri gecenin karanlığına gömmüş, ihanet cesaret tarafından boğulmuştur.

Elazığ-Bingöl Karayolunda şehit 33 Asker Törenle Anıldı

Bingöl- Elazığ Karayolu'nda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 asker, olayın 24'üncü yıldönümünde Anıttepe'de düzenlenen törenle anıldı.

Başkan Tunç’un, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Koca’dan İsrail’e Sert Tepki

Başkan Koca; 'Terör devletine gereken cevap verilmelidir'

Türkkanı'dan 1 Mayıs Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Gökmen Türkkanı yazılı açıklamasında, Türkiye'de 1 Mayıs'ın uzun yıllar marjinal sol gruplar ve terör yandaşları tarafından istismar edildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara şehidinin ailesiyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki Gara’da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in ailesi ile bir araya geldi.

Çalık HDP, PKK’nın siyasi uzantısı, CHP ise HDP’nin siyasi korumasıdır

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “HDP, eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı, CHP ise HDP'nin siyasi korumasıdır” dedi.

Gara şehitlerinden Semih Özbey’in annesi ilk kez konuştu

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Astsubay Başçavuş Semih Özbey’in annesi Sadiye Özbey, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’a tepki gösterdi.

Ağbaba, İdlib Saldırısı'nın Yıldönümünde Çok Sert Konuştu

Ağbaba açtı ağzını, yumdu gözünü “36 şehidin ardından 3 gün sonra basının karşısına geçip espri yaptılar, uzaya sen gidiyorsun; şehitlerin sorumlusu ‘devlet’ oluyor. Meclise en fazla terörist sokan AK Parti’dir”

Diyarbakır’da Evlat Nöbeti Bekleyen Anneler, Gara Şehidimizi Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Gara Şehitlerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Malatya’ya gelen, Diyarbakır’da evlatlarını terör örgütü PKK’dan kurtarmak amacıyla nöbet tutan anneleri, Polis Evinde misafir ederek onları dinledi.

Bal Gibi De PKK’nın Yanındasınız

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü teröristlerin Gara'da 13 Türk vatandaşını katletmesiyle ilgili konuştu: İşin gerçeği nedir bunları anlatacağız.

Alçak Yüzlerini Yine Gösterdiler

13 masum sivil vatandaşımız teröristler tarafından acımasızca katledildi. Bu da teröristlerin ne kadar çaresiz kaldıklarını ve son çırpınışları olduğunun bir göstergesidir.