Eğitim

Eğitim Haberleri

Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Moral-Motivasyon Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Karneler E-Okul Üzerinden Erişime Açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı, e Okul üzerinden ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin karne ve başarı belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

Telafi Eğitimi Başvuru Tarihleri Belli Oldu

Karnesini alan öğrenciler isteğe bağlı olarak okullarında telafi eğitimi görebilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi başvurusu 21-Haziran-2 Temmuz arasında hazırlanan internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Başkan Güder, İlkokul Öğrencilerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli projenin mimarları olan Fırıncı İlkokulu 3.ve 4.sınıf öğrencilerini konuk etti.

Malatya’dan Bir Proje Teşvik Ödülü Aldı

TÜBİTAK 52. lise öğrencileri araştırma projeleri final yarışması sonuçlanırken Malatya'dan bir proje Türkiye ikincisi oldu. Başka bir proje ise teşvik ödülü aldı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Öğrencilere Başarı Temennisi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) katılacak adaylara başarılar diledi.

Yüzyüze Eğitim Başlıyor

Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘Mesleki Eğitimde 1000 Okul’ projesi hayata geçirildi.Pandemi sürecinde maske dezenfektan ve hijyen malzemeleri üreterek hayati önem taşıyan İlimiz meslek liseleri de proje kapsamına alındı.

Elazığ MTAL ve Necip Güngör Kısaparmak MTAL Öğrencileri Fark Yarattı.

Elazığ MTAL ve Necip Güngör Kısaparmak MTAL Öğrencileri okullarında uygulamalı eğitim görürken, İstiklal Marşımızın Kabulünün 100.yılı etkinleri kapsamında okul atölyelerinde istiklal marşımızı okuyarak model oldular.

Şerifoğulları Sporcumuz Aliye Demirbağ'a Yürekten Başarılar Diliyorum

Milli sporcumuz ve Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Aliye Demirbağ, 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları kota puan müsabakaları kapsamında İsviçre’nin Basel kentinde yapılacak olan ‘YONEX Swiss Open 2021’ Badminton turnuvasına katıldı.

Bakanlık Maarif Müfettişlerinin Ataması İptal Edildi

TEM-SEN Kurumsal Web Sayfasında yer alan haberde; “MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDA GÖREV YAPAN BAKANLIK MAARİF MÜFETTİŞLERİNİN ATAMASI İPTAL EDİLDİ. KILAVUZ GİBİ BAKANLIK MAARİF MÜFETTİŞLERİ DE YOK HÜKMÜNDE” deniyor.

Garajda Roket Yaptılar

Genç Mucitler İnovasyon merkezine dönüştürülen bir garajda Elazığlı gençler roket geliştirdiler.

MTÜ’den Dünya’da ilk Uzun Dönem Bakımda GETAT Uygulamaları Sempozyumu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından organize edilen Uzun Dönem Bakımda Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Sempozyumu, aynı zamanda Uzun Dönem Bakım ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamalarını bir araya getiren Dünya’da ilk program olma özelliğine sahip.

Kanbay Öğrencileri Evlerinde Ziyaret Ederek, Tablet Dağıttı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Öğrencileri Evlerinde Ziyaret Ederek, Tablet Dağıttı.

Açık Öğretim Kurumları Çevrimiçi Online Sınav Duyurusu

Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu) 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı I. Dönem Çevrim İçi Sınavları 25 Şubat - 01 Mart 2021 Tarihleri arasında Yapılacak

Malatya’da Öğrenciler Dünyaya Açılıyor

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin başlatmış olduğu ‘Speaking Club’ isimli proje ile öğrenciler dünyaya açılıyor.

Bir Setin Serancamı

Haber Sitemiz Köşe yazarı olan, Eğitimci & Yazar Gazi KARABULUT’un KIZILELMA’NIN YENİLMEZ SAVAŞÇILARI seti, kitapevleri ve online satış mağazalarında okuyucuları ile buluştu…

İlk Ve Orta Okullarda Yarın Ders Zili Çalacak

Elazığ İl Hıfzısıfa Meclisi yarın ders başı yapacak ilk ve orta okullar ile ilgili olarak almış olduğu kararı ilan etti.

Toplam 318 haber.