Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Aksa Elektrik, Elektrik Tüketim Oranlarını Açıkladı

Aksa Elektrik, Çoruh-Fırat bölgelerindeki elektrik tüketim oranlarını açıkladı: “Çoruh ve Fırat Bölgeleri’nde elektrik tüketimi arttı”

Elazığ Sahipsiz Değil!

İlimizin başarılı gazetecilerinden Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'Ayrıntı' programına konuk olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Sahipsiz Elazığ' söylemine sert tepki gösterdi.

6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 1-5 Mart Tarihlerinde Antalya’da Gerçekleştirilecek

Hızla değişen dünyada beyaz et sektöründeki önemli yenilik ve gelişmelerin en kapsamlı şekilde tartışılacağı "6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi" üst düzey bilim insanlarının katılımıyla 1-5 Mart 2023 tarihleri arasında Titanic Deluxe Golf Belek Antalya’da yapılacak.

Tapdi Oksijen, halka arzda 62 milyon lot talep aldı

Tapdi Oksijen A.Ş.’nin (Tınaztepe hastaneleri) Borsa İstanbul birincil piyasada eşit dağıtım yöntemi ile halka arzı gerçekleşti

Küresel Isınma Sebeplerinde, Korkutan Metan Gazı Gerçeği!

Damla Sulamayla Çeltik Üretiminde, Metan ve Arsenik Oluşumu ? Azaltılabiliyor.

Türkiye’de Konut ve Malzeme Fiyatları

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER)Yürütme Kurulu Üyesi Yavuz Selim Çak, konut fiyatları ve İnşaat Malzemelerindeki artış hakkında açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD’da Gündem KOBİGEL

Gürkan: "KOBİ'lerimiz, kalkınma ve gelişmenin en önemli unsurlarıdır"

5. Yılında 548 Milyon TL Ciro Hedefliyor

Online araç kiralama platformu miniyol.com, Fonbulucu platformunda yatırımcılarla buluştu.

2022 Yılı Araç Kiralama Verileri Açıklandı

Mordor Intelligence’in yaptığı araştırmaya göre, 2021’i 92 milyar dolarlık bir ticaret hacmiyle kapatan araç kiralama sektörünün, 2027'ye kadar 140 milyar dolar sınırına yaklaşacağı öngörülüyor.

Joom’daki Türk Satıcıların Satışları Kasım Ayında 6 Kat Arttı

- Türk satıcıların satışları, 11.11 ve Efsane Cuma indirimleri sırasında Kasım 2021 satışlarına kıyasla 6 katlık bir artış gösterdi.

NETAFIM Damla Sulama Ile Tütün Üretiminde @’lik Rekor Verim Artışı

Tarımda akıllı sulama sektörünün lider firması NETAFIM Türkiye’nin, proje ortaklarıyla yürüttüğü çalışmalarda, damla sulama ile @’ın üzerinde verim artışı kaydedildi.

ELMÜTDER Başkanı AYAZ, İMKON’u ZİYARET Etti

ELMÜTDER Başkanı Miraç Ayaz, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ile toplantıda bir araya geldi.

MÜSİAD Sameks Kasım Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kasım ayı SAMEKS verileri açıklandı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Kasım Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi.

Başkan Gürkan, MÜSİAD EXPO 2022 Sonrasını Değerlendirdi

MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan MÜSİAD EXPO 2022 Sonrası değerlendirmelerde bulundu

MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan’dan MÜSİAD EXPO 2022’ye Davet

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan 2-5 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’da düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trendyol, küresel mobil pazaryeri Joom’a katıldı

Küresel mobil pazaryeri Joom, Türkiye'nin en büyük perakende platformlarından biri olan Trendyol Grubu'nun Joom platformuna katıldığını açıkladı. Müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunma gayesiyle bir araya gelen iki şirket, böylelikle kaliteli Türk ürünlerini dünya çapında tanıtabilmek için güçlerini birleştirecek.

MAMA şimdi İstanbul'da

MAMA (Mobil İlişkilendirme ve Pazarlama Analitiği) etkinliği 11 Ekim Salı günü Soho House’da küresel ilişkilendirme lideri AppsFlyer ev sahipliğinde düzenlendi.

Keskin, Esnaf kredi paketi piyasaya olumlu yansıyacak

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarlar için başlatılan yeni kredi destek paketini desteklediklerini belirterek, “Esnafın ekonomik krizlere karşı korunması, ekonominin temellerinin sağlam kalmasını sağlar” dedi.

MTSO ve MTB’den birliktelik vurgusu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 1 Ekim’de yapılan seçimle yeniden Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı seçilen Ramazan Özcan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Toplam 390 haber.