Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Devr-i Alem Yıldızlı Geceler adından söz ettirmeye geliyor.

Müzik ve eğlence dünyasında adını yıldızlar listesine yazdırmış isimlerle yola çıkacak olan Devr-i Alem Yıldızlı Geceler Konserleri; sınırsız müzik, sınırsız eğlence ve sınırsız yerli içecek ile müzik ve eğlence severlere muhteşem gala yemekleri hazırlamak için start verdi.

Eserleri yapım aşamasında alıcı bulunca tek bir sergiye katılamadı

Ressam ve heykeltraş Abdullah Koçoğlu, aylık olarak yayımladığı mizah dergisindeki adıyla namı diğer Joker Abdul, eserleri henüz yapım aşamasındayken alıcı bulunca 2022 takvim yılı için anlaşma yaparak ücret ödediği 12 ayrı sergi ve fuara katılamadı.

Ünlü Medyum ve Astrolog Bilge Uğuz’dan Sıra Dışı Kehanetler

Açıkladığı kehanetlerin gerçekleşmesi ile bilinen medyum ve astrolog Bilge Uğuz, yılın son çeyreğinde 2023 hakkında sıra dışı kehanetlerde bulundu.

Gurbette” fotoğraf sergisi Elâzığ’da

31 Ekim 2022 saat 14.00 de resmi acilisi yapilacak acilisa Hollanda Büyük Elçilisi Joep Wijnands ve Fırat Üniversitesi rektoru Prof. Dr. Fahrettin Goktas beyin katılımı ile gerçeklestirilecektir.

Çaydaçıra Film Festivali'nde Jüri Belli Oldu!

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Çaydaçıra Film ve Sanat Festivali 01 – 05 Kasım 2022 tarihleri arasında sinema ve sanatseverlerle buluşacak. İşte detaylar...

Antakya 10. Uluslararası Film Festivali Altın Defne Ödülleri Sahiplerini Buldu

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 10. senesini kutlayan, Antakya Belediyesi ev sahipliğiyle, Ansam Kültür Derneği ve FotoFilm organizasyonu ve gerçekleşen "Antakya 10. Uluslararası Film Festivali" sona erdi.

Gürkan: Peygamberimize Övgü, Allah’a Yapılan Övgüdür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MABESEM Konferans Salonunda gerçekleştirilen Naat-ı Şerif programına katıldı.

ÇAYDA ÇIRA FİLM VE SANAT FESTİVALİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen, Elâzığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar KARA (EKSAD) tarafından organize edilen ve bu yıl 14’ncüsü düzenlenecek olan Çayda çıra Film ve Sanat Festivali 01 – 05 Kasım 2022 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Antakya 10. Uluslararası Film Festivali Başladı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu sene 10. senesini kutlayan "Antakya 10. Uluslararası Film Festivali" Antakya Belediyesi ev sahipliğinde, Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm organizasyonu ile 14 - 20 Ekim 2022 tarihleri arasında Hatay - Antakya’da gerçekleşiyor.

Başkan Çınar, Çocuklarımız Mutlu Oldukça Bizde Mutlu Oluyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinin Minik Misafirleri İçin Ahşap Boyama Etkinliği Düzenlendi

Kitap Fuarı Yazar ve Okurların Buluşmasına Büyük Fırsat Sağlıyor.

Toplumun huzuruna adanmış bir meslek mensubu olan Polis Memuru, Şair kardeşimiz Cahit GÜNAY da Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında…

Çağdaş Destan Yazarı Ahmet Haldun Terzioğlu Elazığ Kitap Fuarında

Kendini tanıtırken, “Ben tarihçi değilim, Destan Yazarıyım” diyen Ahmet Haldun Terzioğlu, Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında sohbeti ve kitaplarını imzalarken yüreklere dokunan sohbetiyle Kitap Fuarında iz bıraktı.

Kitap Fuarı Yazar ve Okurları Buluşturmaya Devam Ediyor

Haber Sitemiz Köşe Yazarı Recep ÖREK ve Azerbaycan'ın gözde bölgelerinden biri olan Gedebey doğumlu yazarımız Galip ŞEFAHET, Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında, hem kitaplarını okurları için imzalarken, gönülden gelen doyumsuz sohbetiyle dikkatleri çekti.

İrfan Sofrasının Kandillerin’de Ömer Tuğrul İnançer Anlatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu işbirliğinde “İrfan Sofrasının Kandilleri Ömer Tuğrul İnançer” konulu bir konferans düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor.

Başkan Çınar, Ödüllü Gençlik Projelerimizi Geniş Kesimlere Aktarma Fırsatı Yakaladık

Yeşilyurt Belediyesi’nin‘ Tam Bana Göre’ Festivalinde Açtığı Stant Gençlerin Uğrak Noktasına Dönüştü

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 8 Ekim’de Açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenecek Ulusal Kitap Fuarı, 8-16 Ekim tarihlerinde kitap dostlarını ağırlayacak.

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Hayvan Sevgisiyle Büyütelim Ki O Sevgi Tüm Dünyayı Güzelleştirsin

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ Özel Programı Düzenlendi

Usta Şagirt Kümbeti Restorasyon Projesine Ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 21’incisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Toplam 623 haber.