Spor

Spor Haberleri

Bayan Futbolculardan Başkan Güder’e 2.Lig Sözü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Lig’inde Play-Off oynama hakkı elde eden Malatya Bayanlar Spor Futbol Kulübü’nün başarılı sporcuları ve Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Gizem Özer, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Mücadele Edecek

Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Milli Boksörümüz Gizem Özer, İstanbul’da gerçekleştirilecek Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda mücadele edecek.

MHK'nın yeni başkanı resmen Sabri Çelik oldu!

TFF, MHK'nın yeni başkanını duyurdu. MHK yeni başkanı Sabri Çelik oldu.

Masa Tenisi Günü Battalgazi’de Özel Turnuva İle Kutlandı

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvayla kutlandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti. 2019 yılında yapılan seçimle göreve gelmişti. Görev süresinin dolmasına 1 yıl kala Başkanlığı bıraktı.

EBK Erkek Takımı Geliyor

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk sezonunda bir üst lige yükselme başarısı gösteren Elazığ Basketbol Kulübü Erkek takımının planlamalarına başladıklarını duyurdu….

Başlama Atışını Vali Baruş Ve Başkan Gürkan Yaptı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Koca Çınar 55 Yaşında!

TFF 3. Lig 1. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor 55. yaşını kutluyor...

EBK 1. Lig’e Yükseldi

Gaziantep'te devam eden Kadınlar Basketbol Bölgesel Lig Final Grubu maçlarının 4. günü sonunda Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmeyi garantiledi

Yetenek Taraması Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Türkiye sportif yetenek taraması devam ediyor.

Horting Federasyonu Hakem Ve Antrenör Semineri Yapıldı

Horting Federasyonu Hakem ve Antrenör semineri 10-12 Mart 2022 tarihlerinde Eskişehir’de yapıldı. Seminere Türkiye ve Avrupa Federasyon başkanı Muhsin Türk, Başkan Yardımcısı Zafer Aksuoğlu, As Başkan Hüseyin Barut ile birçok ilden Hakem ve Antrenör adayları katıldı.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Yapılacak

Sporun ve sporcunun her daim yanında yer alan ve sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlayan Elazığ Belediyesi, şehrin sporuna katkı sunmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyespor Voleybol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları Galibiyet Serilerine Devam Ediyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı deplasmanda oynadıkları maçlarını kazandı.

Voleybol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları Haftayı Galibiyetle Kapattı

Türkiye Voleybol FederasyonuAlpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sahasında, Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ise deplasmanda oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldılar.

Şampiyon Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Büyükşehir Belediyesi birimlerinin katıldığı Arslantepe Futsal Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı MASKİ Genel Müdürlüğü takımını finalde6-5 mağlup ederek şampiyon oldu.

Elazığ Belediyespor’un Çeyrek Final Mesaisi Başlıyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig çeyrek final maçları başlıyor.

Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakalarında Şehrimizi Temsil Edecekler

Türkiye Yüzme Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karması seçmeleri yapıldı.

EBK, PLAY-OFF İçin Giresun'a Gidiyor

Elazığ Basketbol Kulübü, Giresun Belediyesi ile ilk maçını 19-20 Şubat’ta deplasmanda, ikinci maçını ise 25-26 Şubat’ta Elazığ’da oynayacak.

Kâbus Sürüyor! 1-0

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz son 20 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Karaman Belediyespor'a tek golle boyun eğdi. Yeni Transferlerden Ömer Faruk Sezgin'in kırmızı kart gördüğü maçtan da boynu bükük ayrılan Elazığspor'un galibiyet hasreti 12 maça çıktı…

Toplam 375 haber.