Hazar Şiir Akşamları Hazırlık Çalışmaları Başladı

Ülkemizin ve Türk dünyasının kültür hayatına önemli katkılar sağlayan 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için hazırlık çalışmalarına başlandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hazar Şiir Akşamları hazırlıklarını değerlendirmek üzere gerçekleştirilen “23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları İstişare Toplantısı” Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbettin Demirdağ, Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, ETSO Başkanı İdris Alan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, şiir akşamları etkinliklerine destek veren kültür sanat camiası ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Toplantı açılışında İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, bugüne kadar yapılan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi vererek sunum yaptı.

Daha sonra toplantı gündemine geçilerek bu yıl yapılacak olan 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamlarının yeri, tarihi ve programa katılacak şairlerin tespiti üzerinde görüş alışverişinde bulunarak nihaiyi kararın bir sonraki toplantıda netleşmesi kararı alındı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN