İHH'dan Yetimler Yararına Kermes

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi ve Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen hayır kermesi açıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yetim Gülerse Dünya Güler sloganıyla hareket eden ve okullarda bulunan yetimlerin i,htiyaçlarının karşılanması için hayır kermesleri düzenleyen İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi’nin yeni bir kermesi daha gerçekleşti.

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi ve Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen hayır kermesi bugün açıldı.

Okul bahçesinde yapılan kermesin açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Feyzi Gürtürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Zihni Çağdaş, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Okul Müdürü Mustafa Çobor, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kermes hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Çobor okullarında 2 yetime destek olduklarını kaydederek, kermesten elde edilecek gelirle bu iki yetimin ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Feyzi Gürtürk de açıklamasında okul yöneticilerine ve ailelerine teşekkür ederek, Elazığ halkının bu konuda en üst seviyede destek olduğunu ve il genelinde okullarda 220 yetmin ihtiyaçlarının bu desteklerle karşılandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN