Karslı, 'Ezan Susmuyorsa Cumhuriyetin Sayesindedir'

Geçtiğimiz günlerde İztuzu Plajındaki çıkışıyla takdir toplayan CHP'li Belediye Başkanı Hasan Karaçelik açılışa katılarak Merkez Parti Genel Başkanı Karslı ile görüşerek başarılar diledi. Seviyeli siyasetin örneği olarak Karslı ve Karaçelik temiz siyaset mesajı verdiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hem Dindar Hem Cumhuriyetçi

Cumhuriyetin bir reklam arası olmadığını belirten Merkez Parti Genel Başkanı Karslı’Ben bugünlere geldim ise bu ezan sesi kesilmiyor ise bunu Cumhuriyete borçluyuz. Dini siyasete, Milliyetçiliği Siyasete, Atatürkçülüğü siyasette kullanırsanız, ötekileştirirsiniz bu yanlıştır. Bizim gelenek ve göreneklerimizde hepsi bir bütündür bunu kullanmak yanlıştır’ dedi.

Merkez Parti Muğla 1.sıra Milletvekili adayı Ersen Bağ’dan yaptığı açıklamada, ’Biz önce ülkemizin sonra Muğla’mızın sorunları için yola çıktık, dersimizi iyi çalıştık Muğla’nın sorunlarını biliyoruz. Plajlarımız gasp edilirken, Bal ormanlarımıza taş ocağı yapılırken, Muğla Büyükşehir derdi ile boğuşurken buna kayıtsız kalamayız bunun için yola çıktık ve tüm enerjimizi buna harcamaya hazırız’ dedi.

Sorunları yerinde dinledik

Muğla’nın yönetiminin yanlış olduğuna değinen Bağ, konuşmasını şöyle sürdürdü. ’Şimdi Milletvekili adayları oy isteyecekler kapı dolaşacaklar. Adama sormazlar mı? Haritayı açın komşularınız gözden geçirin; Aydın, Denizli, Antalya ve Muğla hepsinin markaları oluş muş, sanayileri var. Turizmde bizden öndeler bunun için daha önce vekillik yapmış Adaylara sorun Muğla için ne yaptınız? Ulaşım da, Tanıtım ve Markalaşmada, Daha organize sanayimiz bile yok, Balın önemli bölümünü Muğla üretiyor ama üretici 6 TL den bal satmak zorunda kalıyor. Biz bunları neden söylüyoruz çünkü sizin sorunlarınızı sizden dinledik ondan biliyoruz ve mahalle olmasına rağmen biz köy demeye devam edeceğiz tarıma değer vereceğiz, Hayvancılığa önem vereceğiz Kış Turizmi için çaba sarf edeceğiz üreten Muğla’yı yaratmak için tüm gücümüz ile çalışacağız, Muğla’da üretimin yanında, üretilenin iyi pazarlanmasını geliştireceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN