Karslı: Kur'an Bu İktidarı Çarpacak

Merkez Parti İl ve İlçe Başkanları toplantısı Genel Merkezde yapıldı. 150 il ve ilçe temsilcilerinin katıldığı toplantıda bu güne kadar yapılanlar ve yapılması gerekenler tartışıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Toplantının açılışında bir  konuşma yapan Merkez Parti  Genel Başkanı Prof. Dr.  Abdurrahim Karslı yine  hükümeti eleştirdi ve “En  kamil manada  cumhuriyetçiyim” dedi.

 
Konuşmasında şanslı bir parti olduklarını ve her şeyi insan için yaptıklarını vurgulayan Genel Başkan Karslı “Biz her şeyi insan için yapıyoruz.
 
Tıpkı kainatın yaptığı gibi. Bizim faaliyetlerimiz kainatın insan için yaptıkları gibi. Temelimiz sağlam kuruluyor, semeresi de sağlam olacak. Baktığınız zaman büyük bir aile olduk. Türkiye’de şimdiye kadar yapılan siyaset yalan, riya ve menfaate bağlı.Biz hiç bir zaman böyle olmayacağız. Bize parti kuramazsınız dediler, kurduk. Biz bunu başarınca bunalıma girdiler, sinir oldular” diye konuştu.
 
Küresel güçlerin Suriye, Irak ve Mısır’dan sonra Türkiye’yi karıştırmak istediğine dikkat çeken Abdurrahim Karslı konuşmasını şöyle sürdürdü :
 
“İşte görüyorsunuz siyasal islamı iktidara getirdiler. Siyasal İslam tarih boyunca ülkelerin belası olmuştur. Yetmedi Apo’yu siyasal akıl yaptılar. Bizim hükümetimiz de bunlarla birlikte hareket ediyor.
 
Amaç belli, nasıl Filistin’in önüne göz olarak İsrail’i koydularsa, bizim de önümüze göz olarak Kürdistan’ı koyacaklar. Tüm bu nedenlerden dolayı 2015 seçimleri çok önemli.
 
Ülkemizin kurtuluş mücadelesi 2015 seçimlerinde başlayacak. Atatürk ve arkadaşlarına binlerce teşekkür ediyorum. Cumhuriyeti bize teslim ettiler. İktidar Cumhuriyetin kurum ve kuruluşlarına düşman. Şimdi bizim rejimimizin dostu, koruyucularından olan Alevileri yıkmaya çalışıyorlar. Eğer bu gidişe dur demezsek, çocuklarımızın geleceği gider. Ama başaramayacaklar, bu millet onlara dur diyecek. Dicle ve Fırat kan akar ama amaçlarına ulaşamazlar. Kuran bunları inşallah çarpacak, hatta çarptı da.”
 
Teşkilatları kurarak bu harekette en zor olanı başardıklarını belirten Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı “Bundan sonra hem bize, hem de sizlere büyük görevler düşüyor. Birincisi Kenetleneceğiz, çünkü bizi birbirimize düşürmek için gayret gösterecekler, sakın kanmayın. İkincisi davamızı anlatmak için gayret etmeliyiz. Çevremize ziyaretlerde bulunmalı, istişare yapmalıyız. Üçüncüsü hedefimiz Ocak ayına kadar 1 milyon üye. Bunu gerçekleştirmek için çaba sarf etmeliyiz. Son olarak partinin tanıtım ve duyurusunu yapmalıyız” dedi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN