Kültür Park 25 Mayıs'ta Hizmete Sunuluyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin yoğun çalışmalarıyla açılış için hazırlanan Kültür-Park'ta incelemelerde bulundu

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Açılışa günler kala Kültür-Park'ta çim serimi, ağaç dikimi, asfalt çalışmaları, kaldırım parke taşı döşemesi ve cami iç tasarımı gibi pek çok çalışma, hummalı bir şekilde gerçekleştiriliyor.  Kültür Park'ta çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Başkan Yanılmaz, açılış tarihinin öne alındığını ve açılışın 25 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.
Başkan Yanılmaz, Başkan Yardımcısı Kazim Özgür ve Park ve Bahçeler Müdürü Murat Torgut ile birlikte Kültür Park'ta gerçekleştirdiği incelemede, çalışmaların 350 kişilik bir ekiple 24 saat aralıksız devam ettiğini belirterek, "25 Mayıs 2015'te Kültür Park'ın açılışını yapacağız. Daha önce 29 Mayıs'ta açılış yapmayı planlamıştık, ancak açılışı 4 gün öne çektik. Bu nedenle çalışmalar 24 saat devam ediyor. Şu anda 350 kişi çalışıyor, yarından itibaren bu sayıyı 500 kişiye çıkararak, Kültür Park'ı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN