Maden İlçe Emniyet Müdürlüğü Faaliyetleri

Elazığ Maden İlçesinde Polis ve halk işbirliğinin artırılması, güvenlik alanında dayanışma ve birlikteliği güçlendirmek amacıyla Maden İlçe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından İlk, Orta ve Lise öğrencileri ve İlçe halkı ile çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

 Polis-Halk işbirliği bağlamında, Maden İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli ile halk ve öğrencilerle birlikte ağaç dikme, satranç kurs ve turnuvası, karate kursu, halı saha maçları, engelli ve hastalara ev ziyaretleri ve doğa gezileri gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.
            
Bu bağlamda Maden İlçesinde öğrenim gören 68 İlk, Orta ve Lise öğrencilerinin katılımıyla 9 Mayıs 2015 Cumartesi Günü ‘Polis Amca Satranç Turnuvası’ düzenlenmiş ve kategorilerinde dereceye giren 9 öğrenciye madalya ve çeşitli ödüller takdim edilmiştir.
             
Maden İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde 5 Mayıs 2015 tarihinde Karate-Do Kursu açılmış Müdürlüğümüzde görevli Polis Savunma Taktikleri Eğitimcisi ve 2. Kademe Karate Antrenörü Polis Memuru Davut ÖZKUR tarafından 25 İlkokul ve Ortaokul öğrencisine karate eğitimi verilmeye başlanılmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN