MÜSİAD Elazığ Şubesi'nden Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan genel kurulda MÜSİAD Şube Başkanlığına seçilen Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yanılmaz ile bir araya geldiler.

MÜSİAD Şube Başkanı Hasan Uzun ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Elazığ'ın daha iyi bir noktaya ulaşması için, birlikteliği artırarak güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu konuda yapılacak çalışmalarla ilgili olarak Sayın Başkanımızla istişarelerde bulunmak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik" dedi.

 

Başkan Yanılmaz ise MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin yeni yönetimine 'hayırlı olsun' temennisini yineleyerek, "MÜSİAD bizim kadim sivil toplum kuruluşlarımızdandır" dedi.

 

"HEP BİRLİKTE ELAZIĞ'A HİZMET EDECEĞİZ"

MÜSİAD'ın helal kazançla ticaret yapmanın fikir babası olduğunu ve kuruluşundan bu yana ülkede yeni bir açılım gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, "MÜSİAD, kapitalist ekonominin rekabet mantığından ziyade, İslam ekonomisinin yardımlaşma mantığını öne alan bir çalışmanın içindedir. İnanıyorum ki Elazığ Şubesi de yapacağı çalışmalar ve yatırımlarla, şehrimize katma değer sağlayacaktır. MÜSİAD, 'Elazığ'ı birlikte yöneteceğiz' ilkemiz doğrultusunda bizim paydaşımız ve çözüm ortağımızdır. Hep birlikte Elazığ'a güzel hizmetler yapmanın mücadelesini vereceğiz" diye konuştu.

 

 

Mehmet GÜLEÇ

MÜSİAD Elazığ Şubesi Basın Sözcüsü

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN