Sahipsiz Mezarlar Nakledilecek

Elazığ Belediyesi'nce, Fevzi Çakmak ve Çatalçeşme mahallelerinde yol güzergâhları üzerinde bulunan sahipsiz mezarların nakli için karar alındı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yapılan açıklamada, araştırmalar sonucu sahipsiz olduğu belirlenen mezarlarla ilgisi bulunan kişilerin, mahalle muhtarlığına başvurmaları istendi.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Fevziçakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk ve Çatalçeşme Mahalle Muhtarı Cengiz Güneş'in yol güzergâhları üzerinde bulunan sahipsiz mezarların nakli yönündeki taleplerinin değerlendirilerek, karara bağlandığı belirtildi. Açıklamada "İlgili mahalle muhtarlarının yol güzergâhları üzerinde bulunan sahipsiz mezarların kaldırılması için Belediyemize yaptıkları müracaatlar, Belediye Meclisi'nde değerlendirilmiştir.
Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve muhtarlıklarla yapılan görüşmelerin ardından ilgili mezarların sahipsiz olduğu belirlenmiştir. Mahalle içinde kalan ve mahalle sakinlerini olumsuz etkilenmelerine neden olan mezarların nakledilmesi karara bağlanmıştır. Fevziçakmak Mahallesi Dalgalı Sokak ve Çatalçeşme Mahallesi 1025 nolu parselde bulunan sahipsiz mezarlarla ilgili olarak yakınları olabilecek vatandaşlarımız ilgili mahalle muhtarlıklarına başvuruda bulunabilirler" denildi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN