'Türkiye Gençlik Vakfı' Elazığ Şubesi Açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Elazığ şubesinin açılışına Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu Hanımefendi, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, diğer Protokol Üyeleri, davetliler ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın ardından konuşma yapan TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, ”Türkiye Gençlik Vakfımızın 41. İl temsilciliğini açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye gençlik vakfı olarak yeni Türkiye’nin oluşumunda yer alacak gençlerin gelişimine katkı sağlayarak il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, bütün Türkiye’yi kucaklamak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda gençlerimizin dertleriyle dertlenerek onların her türlü maddi manevi gelişiminde katkı sağlayarak onları alanında uzman, donanımlı kendini geliştiren, kendi kültür ve medeniyetine sahip çıkan inançlı gençler olarak yetiştirmek en büyük arzumuzdur. Gençlik için yapılan her türlü çalışmanın yalnızca yarınlara değil ayrıca bugünlerin inşası içinde yapılmış önemli çalışmalar olduğunu inandığımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımızın kızı Sümeyye Erdoğan ise, “Türkiye’nin genç nüfusunun büyüklüğünden gururla bahsediyoruz. Fakat bu nüfusun potansiyeli nitelikleri, ihtiyaçları üzerinde bazen yeterince mesai harcayamayabiliyoruz. Bu açıdan TÜGVA gibi kuruluşların çalışmaları önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Bu ülkemizin bugünü için ama aslen geleceği için çok kıymetlidir. Bu kıymetin farkında olup bu ve bu gibi kuruluşlara vakıflara ve çalışmalara destek veren tüm kişi, kurumlara buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Tabi ki en büyük teşekkürüm bu vakfı bugünlere getiren genç arkadaşlarımadır. Dünya sistemindeki çarpıklıkların görülmemesi, alternatif geliştirilmemesi için vaktimizi, aklımızı ve hatta bedenimizi sığ işlerle meşgul tutmaya çalışan bir düzene mahkûm olmadınız. Dünya bunlardan ibaret değil dediniz. Size empoze edilen bilgi ve algıyla yetinmeyip kendinizi daha çok geliştirmek için daha çok araştırdınız, daha çok okuyup tartıştınız. İşte böyle önemli bir misyonu ifa ettiği için bende içinizden bir arkadaşınız olarak bir vatandaş olarak siz TÜGVA’lıları tüm kalbimle tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Vali Murat Zorluoğlu, Protokol Üyeleri ile Sümeyye Erdoğan tarafından kurdele kesilerek Türkiye Gençlik Vakfı’nın 41. şubesinin açılışı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN