6. Uluslararası Şehir Tarihi Yazarları Sempozyumu Yapılacak

Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi Başkanı Nazım Payam, gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber


Yaklaşık 3 ay önce Elazığ’da açılışı gerçekleşen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi, faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi Başkanı Nazım Payam, yapılacak olan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

Payam, Genel Merkez tarafından 5 ilde yapılan 6. Uluslararası Şehir Tarihi Yazarları Sempozyumunun Elazığ’da da düzenleneceğini organizasyonu Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve çok sayıda kurumun destekleyeceğini ifade etti.

Nazım Payam, her yıl geleneksel hale getirerek yapmayı planladıkları bir diğer faaliyetin ise Elazığ Belediyesinin katkılarıyla hayata geçirecekleri “Kitap Bülteni” olacağını açıkladı.

Elazığ’ın kültürel hafızasına önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını belirten bu çalışmada 2022 yılında Elazığ’da veya il dışında bulunan Elazığlılar tarafından yayınlanmış eserlerin tanıtılacağını belirtti.

Payam; “Bu meyanda kitabı çıkan yada yıl içerisinde çıkacak olan bütün eser sahiplerinden eserlerini TYB Elazığ Şubesine ulaştırmalarını beklemekteyiz.”dedi.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN