Aksa Elazığ Doğalgaz'da görev değişikliği

Elazığ'da doğal gaz dağıtım hizmeti sunan Aksa Elazığ Doğalgaz'ın yeni müdürü olarak Onur Dündar atandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’da işletme müdürü olarak görev yapan Onur Dündar, 2022 Ağustos ayı itibarıyla Aksa Elazığ Doğalgaz’ın müdürü oldu. 

Dündar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004’te Tuğra Proje’de satış müdürü olarak çalışma hayatına atıldı. 2005-2006 yılları arasında Makine Mühendisleri Odası’nda (MMO) Tesisat Komisyon Başkanlığı yaptı. Dündar, aynı zamanda asansör kontrol ve ruhsatlandırma çalışmalarında görev aldı. 2007-2012 yılları arasında Dekra Türkiye’de Şanlıurfa doğal gaz iletim ve dağıtım hatlarında proje müdürlüğü ve yapım kontrol müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2012-2018 arasında da Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’da tesisat kontrol şefi olarak çalışan Dündar, 2018’de işletme müdürü oldu. Dündar, 2022 Ağustos ayında ise Aksa Elazığ Doğalgaz Şirket Müdürlüğü görevine atandı.

Aksa Doğalgaz Hakkında
Faaliyet alanında yer alan 27 il, 223 ilçe ve beldede yaklaşık 16,1 milyon nüfus, 5,7 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN