Av. İbrahim GÖK 'Bakkal Kart' Projesine Destek Oldu

Geçtiğimiz yıl hem vatandaşa hem de küçük esnafa destek amacıyla başlatılan bakkal kart projesi bu yıl da hayırseverlerin katkıları ile devam ediyor. Proje kapsamında bakkallar odası başkanı Cebrail Top, İş İnsanı Av. İbrahim Gök ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından uygulamaya konulan proje ile ihtiyaç sahiplerine verilecek para yüklü 'Bakkal Kart' hizmeti ile hem vatandaşa hem de küçük esnafa destek vermek amaçlanıyor.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Bakkal Kart Projesi bu yıl da ramazan ayı öncesi tekrar uygulanmaya devam edecek.

Proje kapsamında Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top iş insanı Av. İbrahim Gök ile bir araya geldi.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top kartın amacına değindi.

TOP: ÇOK HAYIRLI BİR KART

Başkan Top; “Bakkal kart odamızın ve hayırsever iş adamlarımızın ortaklaşa yürüttüğü bir proje. Eskiden bildiğiniz gibi koliler içeresinde gıda malzemesi veriyorduk.

Hayırlarımızı o şekilde yapıyorduk.

Kolinin içerisine bizler ürünleri belirliyorduk.

Bu projenin amacı evinde süte, yoğurta ihtiyacı var ama biz makarna bulgur veriyorduk.

Bu yüzden artık ne eksikse ihtiyacını bakkal kart ile alabilecekler. Çok hayırlı bir kart olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

İşadamı Av. İbrahim Gök ise projenin hem hayırseverler, hem esnaflar, hem de ihtiyaç sahibi aileler için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

GÖK: GÜZEL BİR ÇALIŞMADIR 

“Elazığ’da yıllardır sıkıntı yaşayan yıllardır mahalle arasına sıkışmış bakkal esnafımızın bu derdine bir nebzede olsa derman olacak bir çalışmadır. Paranın Elazığ’da kalacağı ve döngüsünü Elazığ’da kalacak. Hayırseverlerin sürekli aynı ürünlerle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktansa onların istediği ihtiyaçları karşılayabilecek bir mekanizmayı hayata geçirmek başka güzel bir çalışmadır” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN