Başkan Akgün'den Üç Ayların Başlaması ve Regaip Kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin Akgün, Üç Ayların başlaması, Regaip ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Akgün açıklamasında;
“Kandiller, kalpleri birbirine yaklaştıran ve dayanışma duygularını arttıran, manevi dünyamızın aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.

Dinimizde mübarek olan, Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır.

Bizi biz kılan, değerlerin erozyona uğradı süreçlerde, silkinmemize, yanlışlardan kurtulmamıza fırsat olarak değerlendirildiğini, manevi yıkımdan kurtulma yönünde Allah’ın (c.c.) rahmet ve mağfiretine sığınmak yönünde değerlendirildiğinin farkındayız.

İnsanlarımızın, Yaradan’ına bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, insanımız arasında muhabbet ve dayanışma duygusunun artmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla, şahsım ve Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına Türk-İslâm âleminin, aziz milletimizin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.


Metin AKGÜN
Maarif Müfettişi
Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN