Başkan Şerifoğulları'ndan 1 Mayıs Kutlama Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ülkemizin refah seviyesinin yükselmesinde ve belirlediği hedeflere ulaşmasında gösterdikleri emek ve alın terleriyle önemli bir pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü' yayımladığı mesajla kutladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üretim sektöründe büyük özveriyle çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin maddi ve manevi kendilerini güçlü ve değerli hissetmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına kavuşturulması üzerinde durduğumuz önemli bir sosyal politikadır. Bu bağlamda ülkemizde ve dünyada bayram olarak kutlanan 1 Mayıs işçi Bayramı, emekçi kardeşlerimizin sorun ve taleplerinin görüşülmesi, dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere önemli bir zemin sunmaktadır. Bizler emeğe, alın terine ve mücadeleye büyük saygısı olan bir milletiz. Hatta işçiye ve emekçiye daha alın teri kurumadan hakkını teslim etmeye, emeğinin karşılığını vermeye gayret gösteren bir toplumuz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta belediyemiz bünyesinde yoğun bir çalışma temposuyla çalışan işçi kardeşlerimin, sonrada ülkemin kalkınması ve gelişmesi adına ön saflarda mücadele eden, emek veren bütün vatandaşlarımızın ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Bu anlamlı günün toplumsal birlik ve beraberliğimizi daha çok pekiştirmeye vesile olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN