Başkan Yağlıcı, Milletimizin İYİ Parti'ye Büyük Bir Teveccühü Var

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip , Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı  Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip ,  Kız Meslek Lisesi Girişinde  İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı  Olarak Göreve Atandıktan Sonra Hızlı Bir Şekilde Sahalara İnen Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya'da Bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını  ve Esnaf Ziyaretlerine  Başladı.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı  Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyelerini , Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve Yönetimini Ziyaret Etti.

Başkan  Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Muhtarlarımız Halkımız ile tüm kurumlar arasında köprü vazifesi gören, görev yaptığı mahalle ve köyün temsiliyetini gerçekleştiren, mahalle ve köylerimizin eksiklerini ilgili makamlara ileterek çözülmesini sağlamak gibi önemli bir görevi yürüttüklerini söyledi.

Başkan  Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Bu  nedenle milletin  en  iyi  sorununu  Muhtarlarımız  bilir. Bu  düşünce  ile göreve gelir gelmez  Muhtarlarımızı  ziyaret etme  kararı  aldık. Muhtarlarımızdan milletimizin  ve  mahallelerimizin  sorunlarını  birebir dinleyip  çözüm  noktasında  onların  önerilerini dinledik. Bizleri  misafir eden  tüm  Muhtarlar Derneği Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı  Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha  sonra Emeksiz Caddesi Kız Meslek Lisesi Yanında açılan İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatının açmış  olduğu Üye Kayıt ve Tanıtım Standını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Standa Kısa  bir açıklama yapan Başkan  Abdulvahap Erhan Yağlıcı , Milletimizin  Genel Başkanımız Meral Akşener'in Başında Bulunduğu  İYİ Partimize çok  büyük  bir  ilgi  ve  alakaları  var. Daha  önceleri üye  olmaktan  ve stantlarımızı  ve hatta  İl , İlçe  binalarımızı ziyaret etmekten  çekinen  vatandaşlarımız  şimdi seve  seve  cani  gönülden  istekli  olarak  bizleri ziyaret edip İYİ Parti ailesine  katılmak  istiyorlar. Bu  ilgi  ve alaka  bizleri  oldukça  memnun etmektedir. Bu  ilgi  ve alakanın bilinci  içerisinde  olarak  daha  bir  şevkle  ve arzuyla  çalışıp İYİ  PARTİ'yi en kısa sürede  İktidara taşımak  için  var gücümüzle  çalışacağız dedi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN