BİR İNDİRİM HABERİ DE ELEKTRİKTEN GELDİ

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz merak edilen elektrik zammı olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Meskenlerde elektriğe zam yapılmayacağını belirten Yılmaz, 'Sanayide elektriğe yüzde 16 indirim yapıldı' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

EPDK’nın bu kararı sonrasında doğal gaz fiyatlarında yüzde 12,13 düzeyinde bir indirim gerçekleşecek. Söz konusu indirim ile birlikte aylık doğal gaz faturası bin lira ödeyen vatandaş artık 879 lira düzeyinde bir ücret ödemesi yapacak.

BİR İNDİRİM HABERİ DE ELEKTRİKTEN GELDİ
Enerji Piyasası Denetleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, yaptığı açıklamada merakla beklenen elektrik fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı sorusuna cevap verdi. Milyonlarca vatandaşın beklediği kararı açıklayan EPDK Başkanı Yılmaz meskenlerde fiyatların değişmeyeceğini belirterek sanayide ise yüzde 16’lık bir indirim yapıldığını belirtti.

EPDK Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Elektrik tarifelerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldı. Kurulumuzun aldığı bir başka kararla da serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 4 bin 800 Türk lirası/megavatsaatten 4 bin 200 Türk lirası/megavatsaate düşürdük" dedi
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN