Bu sessizlik neyin habercisi!

Temsilcimiz Elazığspor'da olağanüstü kongre yaklaşırken başkanlık için resmi aday çıkmaması Bordo-Beyazlı Kulüp için gelenekselleşen ilk genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmesi bekleniyor...

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

3.Lig 1. Grup Temsilcimiz Elazığspor’da olağanüstü genel kurul yaklaşırken resmî bir başkan adayı çıkmadı. Mevcut başkan Selçuk Öztürk'ün "tahtayı açamazsam aday olmayacağım" açıklamasının ardından gözler ilin yöneticilerine çevrilmiş durumda. 7 Ağustos Cumartesi günü ilk oturumu gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi yaşanan belirsizlik taraftarları umutlarının her geçen gün tükenmesine neden oluyor.

ADAY YOKSA ÇOĞUNLUKTA YOK

Daha önceki kongrelerde olduğu gibi bu kongrede de kongre gününe kadar aday çıkmaması durumunda yeterli çoğunluk sağlanamayarak kongrenin 1 hafta ertelenmesi gündemde. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamayarak ertelenecek toplantı Elazığspor için zaman kaybına bir sonraki toplantıda ise başkanlığa birinin seçilmemesi 54 yıllık çınar için karanlık döneme girilmesine neden olacak.


 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN