Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Kutlu Olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Elazığ TSO) Asilhan ARSLAN, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Elazığ TSO) Asilhan ARSLAN, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Çanakkale Zaferi, milli mücadele ruhumuzu anlatan, tarihimizin en büyük başarılarından birisidir. Bu başarı, bir ve beraber olduğumuzda neleri başarabildiğimizin ve istiklalimizden asla vazgeçmeyeceğimizin dünyaya ilanıdır” dedi.

Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz… 
Başkan Arslan yayınladığı mesajında“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi tarihimiz için çok anlamlı bir sayfadır. Ecdadımızın burada verdiği topraklarını koruma ve istiklal mücadelesi, hem bizler için hem de gelecek nesillerimiz için örnektir. Canlarını ortaya koyarak bu mücadeleyi yapan insanların torunları olarak, bu asil mirasa layık olmak en değerli görevimizdir.

Çanakkale zaferi, Kurtuluş Savaşı’mızın da özünü oluşturan, temelini atan, bitkin ve yorgun Anadolu’yu İstiklal Harbinde yeniden ayağa kaldıran güçtür. Bir milletin yeniden doğuşunun ilk işaretidir.

Bu düşüncelerle Elazığ iş dünyası adına, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahramanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun.” İfadelerinde bulundu.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN