Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Partili Çalık insan hakkı ihlallerini ortadan kaldırdık

Milletvekili Çalık, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Önder İmam Hatipliler Derneğini ziyaret etti.

Kent Konseyi 21. Yüzyılda Yeni Okul, Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı Konferansı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu organizasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Malatya Sentez Kurs Merkezi işbirliğinde Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “ 21. Yüzyılda Dünyada Gelişen Yeni Okul Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı” konulu bir konferans düzenlendi.

Hakkari Valisi Akbıyık, Vali Baruş’u Makamında Ziyaret Etti

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Bilal Göregen Konseri Düzenledi

Arapgir Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında Engelliler Haftası ve Anneler Günü için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi

Bayan Futbolculardan Başkan Güder’e 2.Lig Sözü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Lig’inde Play-Off oynama hakkı elde eden Malatya Bayanlar Spor Futbol Kulübü’nün başarılı sporcuları ve Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Ağbaba, Yeni Cami Neden Hapsedildi? Buna Kim İzin Verdi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2 yıllık restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının ardından, ucube demir/beton bloklar ile hapsedilen Yeni/Teze Cami ile ilgili Malatya halkının tepkisini TBMM’ye taşıdı.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

Battalgazi Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Motaş, Ramazan Bayramı Süresince Yolculara Ücretsiz Hizmet Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, pandemi tedbirlerinin kaldırılması sonrasında Ramazan Bayramı arifesi ve bayram süresince Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren araçlar vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi.

Haşere İle Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Yasemin Açık, Engellilerin Önündeki En Büyük Bariyer Toplumsal Önyargılar

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle açıklama yapan Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, engellilerin önündeki en büyük bariyerin toplumsal önyargılar olduğuna dikkat çekerek, konuya ilişkin farkındalık ve savunuculuk oluşturulmasıgerektiğini ifade etti.

Horata Mesire Alanının Yenilemesinde Sona Gelindi

Malatya genelinde başlatılan yeşil alanları artırma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken,Horata Mesire alanındaki yenileme ve yeşillendirme çalışmalarında ise sona gelindi.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Takdir Topluyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldıztepe Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Bayram Konserleri’nin İkinci Gününde Ömer Çapar Sahne Aldı

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının sevincini paylaşmak üzere her akşam Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği ramazan etkinliklerine bayram konserleriyle devam ediyor.

Başkan Özcan’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, “Ramazan Bayramı”nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisinden Gençlerle Sahur Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya, üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.

Toplam 636 haber.