Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KAE Glütensiz Bisküvi Tesisi Açılışı Gerçekleşti

Malatya Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından çölyak hastaları için kayısı çekirdeğinden ve dut meyvesinden üretimi gerçekleştirilecek olan tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Rektör Karabulut Türkiye Kamboçya İş Forumu’na Katıldı

Kamboçya Krallığı Ticaret Odası ve Sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile her iki ülkenin ticaret, sanayi ve eğitim alanlarına katkı sunmak üzere gerçekleştirilen iş forumuna Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut da katıldı.

Turizm Çalışmaları Meyvelerini Vermeye Başladı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), TRB1 Bölgesine (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) yönelik turizm faaliyetlerini planladığı program çerçevesinde sürdürüyor.

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması Finali İlimizde Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen “17.Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışması finali ilimizde yapıldı.

Malatya'da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya'da uygulama noktasında durdurulan otobüste 53 kilo 950 gr Eroin ele geçirildi.

Battalgazi’deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor

Battalgazi’de görev yapan bazı muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları gezdi.

Aksaray Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Elazığ Belediyesi, Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağı’nda bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla yeni bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Malatya'da Kaçak İçki Yakalandı

Malatya'da yapılan operasyonda bir iş yerinde 40 litre kaçak boğma rakı ele geçirilirken 3 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Bakanlık İndirim Yapılacağını Açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı’nca, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik, her yıl yapılan indirim kampanyasının yoğun talep üzerine bu yıl, ikinci kez 21 Eylül'de tekrarlanacağını bildirdi.

Başkan GÜDER: ‘Battalgazi’de Hizmet Seferberliği İlan Ettik’

Orduzu ve Kaldırım Mahallelerinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizde hizmet seferberliği ilan ettik ve ilçemizin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

Uzun Yıllar Görev Yapan Muhtarlara Plaket Takdim Edildi

Vali Aydın Baruş, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi tarafından düzenlenen plaket törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylülayı toplantısı sona erdi.

Tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda Restorasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin, medeniyetlere ev sahipliği yapmış Harput’u hak ettiği değere kavuşturmak ve kültür turizmine kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Ahi Heyeti Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Malatya Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlama Heyeti, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Ahilik Haftası Kutlama Heyetinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki heyet, 34’üncü Ahilik Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye İş Merkezi ve Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti.

Toplam 636 haber.