Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan, ‘Gençlerimize Birçok Spor Tesisi Kazandırdık’

Belediyespor Sporcularıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, ‘Büyükşehir Belediyesi Olarak Gençlerimize Birçok Spor Tesisi Kazandırdık’

MGC’den Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Malatya Gazeteciler cemiyeti (MGC)’den Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kartal Belediyesi’nden, Kartallı Kadınlara Dijital Girişimcilik Semineri

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan ve ekonomik hayata katılmak isteyen kadınlar için 3 hafta sürecek olan dijital girişimciliğin ele alındığı bir seminere ev sahipliği yaptı.

'EĞİTİMİMİZ İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL'

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin ekim ayı bölge toplantısı Elazığ’da yapıldı. Toplantıda eğitim camiasında yaşanan sorunlar dile getirildi.

YOL HARİTASI (17)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Diyanet işleri Başkanlığı” konusundaki hedeflerimizi aktaracağım.

Geleceğin Peyzaj Mimarları Kartal’ın Yeni Alanları İnceledi

Kartal Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi’nin ortak çalışmasıyla yürütülen proje kapsamında Cerrahpaşa Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri Kartal’da bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Başkan Şimşek: ‘Üretenin yanındayız’

Elazığ Ekonomi Platformu OSB Firma Ziyaretleri kapsamında Elazığ’da alüminyum ve cam entegre tesisi olarak faaliyet yürüten ESAK alüminyum fabrikasında incelemelerde bulundu.

Ahıra Yıldırım Düştü 5 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesinde gece etkili olan yağış esnasında Tuba İpekten'e ait olan ahıra yıldırım düştü. Ahırda bulunan 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

YOL HARİTASI (14)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “esnaf sanatkar ve kobiler” ile “Çalışma hayatı” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Başkan Güder, Yazar Yücetaş Ve İmam Hatip Lisesi Mezunlarını Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Araştırmacı Yazar Emin Yücetaş ve İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Tataruşağı’nın İçme Suyu Sorunu Çözüldü

MASKİ Genel Müdürü Mert:“Bizim Görevimiz 24 Saat Muslukta Su Akıtmak”

‘Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası’nda İlk Düdük Çaldı

Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay adına, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası başladı.

Başkan Uzun: “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hepinize başarı ve mutluluk diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için her açıdan verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum.

ELMÜTDER Başkanı Ayaz: ‘İnşaat Sektörü Zor Durumda’

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz, son 1 yıldır döviz kurundaki ciddi yükseliş, enerji maliyetlerinin artması her sektörü olumsuz yönde etkilediği gibi inşaat sektörünü de büyük sıkıntıya ittiğini söyledi.

YOL HARİTASI (10)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “uluslararası ekonomik ve siyasi işbirlikleri” ile “yeni dünya düzeninde çevre ve ekonomiı” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Damascus Ustası Bayyiğit'ten Başkan Gürkan'a Hediye

Damascus Ustası Bayyiğit, Başkan Gürkan’a Yaptığı Kılıcı Hediye Etti

Toplam 635 haber.