Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakkal esnafının talepleri Palandöken’e iletildi

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejat Özyalın, aynı zamanda Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkanı da olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret ederek, bakkal esnafının şekere ulaşımı konusu başta olmak üzere sorun ve talepleri aktardı.

MHP Pütürge Teşkilatı’nda Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya/Pütürge İlçe Teşkilatı’nda görev değişimi yaşandı.

Model Birleşmiş Milletler Simülasyon Toplantısına Ev Sahipliğinde Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Model Birleşmiş Milletler simülasyon toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu’nu Yaptı

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yeni başkanını ve yürütme kurulunu seçmek için Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nin Bilgi Yarışması Büyük Finalle Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen ödüllü bilgi yarışması, gerçekleşen büyük finalle sona erdi.

Sound Of Arslantepe Konseri İşbirliği Protokolü İmzalandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve İnönü Üniversitesi arasında Sound of Arslantepe Konseri İşbirliği Protokolü imzalandı.

Zafer Spor Kulübü boksa damga vurdu,

Malatyalı boks severlerin yoğun ilgi gösterdiği iller arası boks şampiyonasında, Zafer Spor Kulübü sporcuları boks müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak, çok sayıda madalya kazandı.

Başkan Tunç'dan 19 Mayıs Mesajı...

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, '19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keskin’den 19 Mayıs Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mesaj yayımladı.

Ecdadımızın Bağımsızlık Yürüyüşü Başka Milletlere Örnek Olmuştur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu: Akaryakıt zamları nakliye sektörünün belini büküyor

Malatya Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret ederek site esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Akaryakıta gelen zamlar nakliye sektörünün belini büküyor” dedi.

Başkan Güder’e Hizmet Övgüsü

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ulaşım yatırımları kapsamında Alhanuşağı Mahallesinde gerçekleştirdiği hummalı çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e mahalle sakinleri teşekkürlerini iletti.

Belediye Personeline Kamu İhale Kanunu Eğitimi Verildi

Elazığ Belediyesi, personellerinin donanımlarını artırmak için hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

Mayıs Ayı III. Birleşimi Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Mayıs ayı III. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 15.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Türk Kızılay Genel Kurulunda 4 Malatya’lı yer aldı.

Türk Kızılay 103. Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ankara ilinde gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Yeni Bir Yatırım Daha Spor Ve Yaşam Kompleksi Proje Çalışmaları Başladı

Elazığ Belediyesi şehre kazandıracağı Spor ve Yaşam Kompleksi proje çalışmalarına start verdi.

Toplam 636 haber.