Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Er, Kadir Gecesi Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Er, ‘Kadir Gecesini İdrak Etmenin Heyecanını Hep Birlikte Yaşıyoruz’

Müteahhitlerden Yüzde 25’lik Çimento Ve Hazır Beton Zammına Tepki

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, çimento ve beton üreticilerinin aldığı yüzde 25’lik zam kararına tepki gösterdi.

Başkan Taşkın: ‘Hizmet Etmek Bizim İçin Bir Lütuf Ve İkram Değil, Hemşehrilerimize Bir Borçtur’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve görevi devreden Osman Güder Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.

Doğanşehir Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel seçimlerde Doğanşehir Belediye Başkanı olarka seçilen Mehmet Bayram İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediyede ki devir teslim törenine katıldı.

Başkan Er Tebrikleri Kabul Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, Tebrik Kabul Töreninde vatandaşların ve personellerin tebriklerini kabul etti.

Prof. Dr. Yasemin Açık, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı oldu

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, federasyonun bağlı olduğu Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni yönetiminde önemli görevler üstlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde 7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz”

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanlığı’na seçilen Bayram Taşkın, devir teslim töreniyle görevi Eski Belediye Başkanı Osman Güder’den devraldı.

Mazbatalar Ne Zaman Alınacak?

Yerel seçim sonuçlarının akabinde kazanan belediye başkanları, mazbatalarını almak için sabırsızlanıyor. Peki, mazbatalar ne zaman verilecek? Mazbata töreni ne zaman 2024? İşte detaylar...

Cep Telefonu Tarifelerinde Büyük Zam!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından cep telefonu tarifelerine büyük zam geldiği açıklandı.

Elazığ’da O Hastalığı Olanlara Büyük Destek

Elazığ’daki kronik hastalar ve makinaya bağlı hastaların yaşamını kolaylaştıracak yeni bir yardım programı başlatıldı.

Başkan Adayı Akın: ‘12 Bin Seçmenin Desteğini Aldık’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni kazanarak ikinci 5 yıl için Elazığ Belediye Başkanlığı görevine devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Süre Uzatıldı

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren LGS kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatılmasına karar verildi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne Yeni Klinikler

Fethi Sekin Şehir Hastanesi güçlü bir eğitim hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mevcut durumda beş eğitim kliniğini ile hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde radyoloji, psikiyatri, göz hastalıkları ve biyokimya branşlarının klinik başvuruları da Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından kabul edildi.

Toplam 14854 haber.