Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Prof. Dr. Adem Kurt Hocamız Ebediyete Uğurlandı

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Çorumlu Prof. Dr. Adem Kurt, Hakka Yürüdü.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Malatya Ziyareti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı ve İl protokolü tarafından Malatya Havalimanında karşılandı.

Vali Ersin Yazıcı’dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla bir Mesaj Yayımladı.

Kızılay Yetimlerin İhtiyaçlarını Ramazan’da Da Karşılıyor

Ramazan yardımlarına devam eden Kızılay, yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için de düzenli nakdi destek veriyor.

Seçim Yasakları Başlıyor!

Seçim yasaklarının ne zaman başlayacağı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilimizde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Emekliler ve asgari ücretlilere aylık 3 bin TL kira desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Mobil Fotoğraf Yarışmasında Son Bir Hafta!

Türkiye’nin ilk mobil fotoğraf yarışması olan Türkiye Mobil Fotoğraf Ödülleri için başvurular 22 Mart 2024’e kadar devam ediyor.

Eğitimci-Yazar Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

Prof. Dr. Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve gelir gelmez hazırladıkları 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Ramazan’da Midenizi Rahatlatan 10 Etkili Öneri!

İftar yemeklerinde besinleri hızlıca tüketiyor, ana yemeğin ardından genellikle şerbetli tatlılara yöneliyoruz.

AKIN ‘PROJELERİMİZ İLE DESTEĞİNİZE TALİBİZ’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Ersin Yazıcı 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı; Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya Tabip Odası tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları” adlı programa katıldı.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Fendoğlu, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Gezer: Büyükşehir Belediyesi’ni Kayısı Çalışmalarının Merkezi Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, sorumluluk aldıklarında Malatya’nın en önemli gelir kaynağı olan kayısının marka gücüyle Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal gücünü birleştireceklerini belirterek “Büyük buluşma adını verdiğimiz bir projemiz var.

Toplam 14774 haber.