Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Yumaklı Yarın Elazığ’da

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek.

Elazığ Valiliği Uyardı! Son Gün Yarın

6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerden hak sahipliği başvuru süresini kaçıranlar için bir günlük ek süre tanındı.

Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi, 6 Şubat Depremleri sonrası kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal projelerine devam ediyor.

AKIN; ‘ Çıktığım Yolculuk Maddi Değil Manevi Bir Yolculuktur, Gayem Sizlere Faydalı Olmaktır’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Hemşehrimiz Demirtaş Harvard University’de

Elazığlı Hemşehrimiz ve Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'ın oğlu Hüzeyfe Demirtaş Harvard University’de öğretim üyesi oldu.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gök: Aile Kurumuna Darbe

Av. İbrahim Gök Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bir kararla artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadınlar, eşlerinin soy isimlerini kullanma mecburiyetinde olmaması kararını sert bir dille eleştirdi…

Yeşilkaya Ailesinin Acı Günü

Kanal 23 Görüntü Yönetmeni Mustafa Yeşilkaya ve Kanal 23 Teknik Yönetmeni Engin Yeşilkaya’nın anneleri Fatma Yeşilkaya hayatını kaybetti.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Grup Tillo Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan "Grup Tillo" seslendirdikleri ilahilerle Elazığlıları mest etti.

5 İl İçin Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, 5 İl için zirai don uyarasında bulundu.

Vali Eşi Yazıcı’dan Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret Gercekleştirdi.

Toplam 14859 haber.