Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali TOPRAK'ın Katılımıyla Malatya’dan Cerablus Ve Elbab'a 10 Tır Eğitim Yardımı

Vali Mustafa Toprak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Suriye’nin Cerablus ve Elbab bölgelerindeki savaş mağduru öğrenciler ve okulların tadilatı için gönderilen yardım malzemelerinin yer aldığı 10 Tır’ dan oluşan konvoyun uğurlama törenine katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun muhterem anneleri Solmaz Hisarcıklıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun muhterem anneleri Solmaz Hisarcıklıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

15 Temmuz Demokrasi Hatıra Ormanında Şehitlerimiz İçin Fidan Dikimi Yapıldı

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından İlimizin tarihi mahallesi olan Harput’ta “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturuldu.

Üniversitelerarası Kurul toplantısında YLSY sunumu yapıldı

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcı Ahmet Emre Bilgili ile Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftci, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca düzenlenen üniversitelerin rektör ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Başkan ALAN’dan Başbakan’a Teşekkür…

Başbakan Binali Yıldırım bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere dün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi. Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyeti Elazığ Havalimanında; Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Elazığ TSO Başkanı, STK Temsilcileri ve kamu kurum kuruluşlarının yetkilileri ve askeri erkan karşıladı.

Bakan Yılmaz: Türkiye´nin dört bir tarafında eğitimin kalitesini artıracağız

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Türkiye´nin dört bir tarafında, eğitimin kalitesini artırmak lazım. Bu kaliteyi artırabilmek için de öğretmenleri orada tutabilmek lazım." dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Bitki Dikim Çalışmaları

Elazığ Belediyesi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte bulvar ve cadde yan bantları, orta refüj, kavşak, park ve bahçelere yeşil bir doku kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor

Zabıta’dan Yaşlılarımıza Anlamlı Ziyaret

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olan Elazığ Belediyesi, kültürümüzün ve değerlerimizin gelecek nesillere taşınmasına vesile olan, geçmiş ile gelecek arasında köprü oluşturan büyüklerimizi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda da unutmadı

Başbakan Binali Yıldırım Elazığ’a Geldi

Başbakan Binali Yıldırım bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

DEFTERDAR YILDIRANER’DEN ETSO'YA VEDA ZİYARETİ

Resmi Gazete’de yayımlanan son kararnameye göre aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 38 şehrin Defterdarlığında görev değişikliği yapıldı. Değişiklik kapsamında Elazığ Defterdarlığından Yozgat’a atanan Erdoğan Yıldıraner Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’a veda ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Kahramanlarından Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

15 Temmuz hain darbe kalkışmasında gösterdikleri kahramanlıklarla tarihe isimleri altın harflerle yazılan Şerife Boz ve 15 Temmuz Gazisi Üzeyir Civan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti

Kürsübaşı Programına Davet

Elazığ Belediyesi ve Kültür Park İşletmesi tarafından her ayın 23’ünde düzenlenen ‘Kürsübaşı’ etkinliğinin 4.’sü gerçekleştirilecek

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ BASIN DUYURUSU

Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle Elazığ ili Alacakaya, Arıcak, Karakoçan ve Palu ilçe sınırları içerisindeki (15) ayrı bölgede özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir.

TOPLU TAŞIMADA BÜYÜK İNDİRİM

Elazığ Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılan ELZ-Kart’ta büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya doğrultusunda, ELZ-Kart kullanıcılarına yüzde 15 oranında indirim fırsatı sunulurken, kart ücreti de alınmayacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Elazığ’a Geldi; Şehir Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi, Şehir Hastanesinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Zorluoğlu’nun Nevruz Bahar Bayramı Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Nevruz Bahar Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Toplam 14882 haber.