Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Topal Said Hoca Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yayınlanan “Topal Said Hoca” kitabı, panelle tanıtılacak. 24 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da düzenlenecek panele tüm vatandaşlar davet edildi.

Su Borcu Olanlara Yapılandırma Fırsatı

23 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun gereği su abonelerine, vadesi 30 Haziran 2016 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu.

Otomobilsiz Yaşam Günü Etkinliği

25 Eylül Pazar günü saat 09.30’da Kapalı Çarşı üstünde düzenlenecek olan etkinliğe bütün Malatyalıların davetli oldukları belirtildi.

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Hicret ve Aksaray mahallelerinin bağlantısını sağlayan Demiryolu altgeçidinde asfalt çalışması gerçekleştirildi.

“Doğadaki Canlılara Sahip Çıkmak Hepimizin Görevi”

Yeşilyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanadındaki yaralanmadan dolayı uçmakta zorlanan doğan kuşunu tedavi ederek doğaya bıraktı.

Kaçak Hafriyat Dökümüne Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde Uydu Araç Takip Sistemi uygulamasını başlatarak, denetimlerini hızlandırdı. Yeni düzenlemeyle, hafriyat kamyonlarının GPS cihazı bulundurmaları zorunlu hale getirildi.

Battalgazi Devlet Hastanesi 200 Yataklı Olarak Hizmet Verecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Vali Zorluoğlu;"Terörle Mücadele Hükümetimizin ve Bizim En Öncelikli Meselemiz"

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 18 Ağustos’ta Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırının ardından yeni binasında hizmet vermeye başlayan İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Hepimizin Ortak Sevdası Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.

Ağbaba, “Olan Garibana, Kimsesize Oluyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, darbe girişimi ardından başlatılan soruşturmalara ve görevden almalara ilişkin, " CHP'ye her gün ortalama 500 kişinin geliyor.Olan garibana, kimsesizlere oluyor.

Milletvekili Şahin: Rektör Prof. Dr. Kızılay’a Desteğimiz Sürecektir

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İtfaiye Bayram Tatilinde 114 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ilimiz genelinde 114 yangın ve trafik kazası olayı meydana geldi.

Darende Yenice İçmesuyuna Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çakır: Çocuklarda Diş Sağlığı Çok Önemli

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır İlköğretim Haftası’nın başlaması nedeniyle Türk Telekom İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıttı.

Zafran Mesire Alanında Çalışmalar İlerliyor

Elazığ Belediyesi’nce devralınarak dönüşüm çalışmalarına başlanan Zafran B tipi mesire alanında çalışmalar adım adım ilerliyor. Yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle Zafran Mesire alanı prestij kazanacak ve şehir insanı rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçireceği bir dinlenme alanına kavuşacak

MÜSİAD Başkanı Uzun’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 14883 haber.