Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Türkmen Dağı düşmedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Türkmen Dağı'nın düşmesi söz konusu değil. Türkmenler orada gerek IŞİD güçlerine karşı gerekse de rejim güçlerine karşı mücadelelerini sürdürüyorlar" dedi

Başkan Yanılmaz’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Geleceğimizin mimarları değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum dedi

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası Elazığ İl Temsilcisi Mesut TUNÇ Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimize uygulanan katliamı nefretle kınadı…

Osmanlı döneminde hac yolunu korumak üzere Suriye’ye yerleştirilen, Osmanlı çekildikten sonra Suriye’de kalan ve Küresel Eşkıyaların kendi menfaatlerini temin yönünde yaşattıkları zulmün odağında varlık mücadelesi veren kardeşlerimizin uğradığı “soykırıma” dönüşen katliamı nefretle kınıyoruz.

Başkan Apohan'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj Yayımladı.

Yeni Meclis Başkanı İsmail Kahraman

(276) elde eden İsmail Kahraman, Meclis'in yeni başkanı seçildi.

Diriliş Buluşmaları Malatya’da devam etti

Rabbim inşallah bizi, bizden yardım bekleyen kadın ve çocukları kurtaracak kadar yiğit ve kardeş eyler, dost eyler!”

Türkiye’den Türkmen ailelere yardım

Suriye'de Türkmen köylerine yönelik kara harekatı sürerken bombalardan kaçıp Hatay'ın Yayladağı sınır hattına yerleşen Türkmen ailelere, AFAD ve Türk Kızılayı tarafından, çadır, battaniye, yatak ve gıda malzemeleri gönderildi.

Vartaş Elazığspor:2 1461 Trabzonspor:0

PTT 1. Lig 12. Hafta Karşılaşması Vartaş Elazığspor Kendi Sahasında 1461 Trabzonspor 2-0 Mağlup Etti.

Yapı İzin Belgesi Olmayan Yapılar İçin Getirilen Fırsat, 31 Aralık’ta Sona Eriyor

Elazığ Belediyesi, yapı kullanma izin belgesi alamadıkları için mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümü amacıyla hayata geçirdiği yeni düzenlemeye ilişkin başvuru süresi ......

Türkmenleri Koruyamayan Türkiye Kendisini Nasıl Koruyacak?

Suriye Türkmenlerine Yönelik Saldırılar Hakkında Basın Açıklaması

Türk Ocakları Vakfı 25. Yılını Kutladı.

Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yirmi beşinci yılını geniş katılımlı bir programla kutladı. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Orhan Kavuncu, Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, Türk Ocakları Onursal Genel Başkanı Nuri Gürgür ve Türk Dünyasına önemli hizmetlerde bulunan devlet adamı Acar Okan katıldı.

180 Girişimci’nin 57’si Esnaflığa Başladı.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarını tamamlayarak sertifikalarını alan 180 girişimcinin 57’si esnaflığa başladı.

Çocuklar, Parklarda Gönüllerince Eğleniyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif parklarına çocukların sevdiği çizgi film kahramanlarının figürlerini yerleştiriyor

Elazığ'ın Stratejik Gürültü Haritası Çıkarıldı

Elazığ Belediyesi, şehrin gürültü haritasını hazırlayarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sundu

Valilik ve Başsavcılık Arasında Denetimli Serbestlik İşbirliği Protokolü

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza programına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, HSYK Üyesi Turgay Ateş ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin katıldılar.

"Uzakdoğu’dan Güney Asya’ya Şiddet ve Terörizm" Kitabı Çıktı.

Asya kıtasında faaliyet yürüten devrimci, bölücü ve dini istismar eden 12 farklı terör örgütünü etraflı bir şekilde analiz eden elinizdeki kitabın bu anlamda önemli bir boşluğu dolduracağına inanmaktayız.

Toplam 14773 haber.