Eğitimci- Yazar Recep Örek'in 3.kitabı

Malatya Abdülkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü, Harput Sancak Haber Köşe yazarı olan Eğitimci- Yazar Recep Örek'in 3.kitabı çıktı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yazarın, denene türünde  Yırtık Sayfalar ve Gölgelerin Sessizliği adlı öykü  kitaplarından sonra 3.kitabı "Düşsel Arayışlar"  kitapseverlerle buluştu.

Deneme türündeki kitap, Anatolia Kitap  Yayınları etiketi ile çıktı.
Tanıtım  bülteninde kitabın içeriği şöyle özetleniyor: "Bu kitapta düşsel  arayışlardan süzülen  hikayeler, yaşanmışlıklar, anlatılar ve hayatın kendisini okuyacaksınız.

Bu edebiyat yolculuğunda satır aralarında bazen kendinizi bulacaksınız bazen de bilinmeyen yaşanmışlıkların dünyasını. Duygu dünyanız bazen yorgun düşecek  bazen de gerçeklerden kopmadan size eşlik edecek. "Düşsel  Arayışlar'ın " sayfalarında ilerlerken  hayatın gerçeklerine sığmayan yaşanmışlıkları da satır aralarında bulabileceksiniz.

Ayrıca bu yazın yolculuğunda cümlelere  takılan kelimeleri  yerleştirirken  yazarın duygularını  anlatıma  sıkça kattığına tanık olacaksınız."  

Bu çalışmasından  dolayı  Harput Sancak Haber ailesi olarak Eğitimci -Yazar Recep Örek'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN